Av. Sema Akıncı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

KADIN/ÇOCUK 08.03.2024 - 11:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:14 1207+ kez okundu.
 

Av. Sema Akıncı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.
Kadınlarımızla birlikte, daha güçlü ve adil bir Dikili için çalışmaya devam edeceğiz Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.  Akıncı, kadınların toplumdaki rolüne vurgu yaparak, kadın haklarına olan duyarlılığını dile getirdi. Açıklamasında Sema Akıncı şu ifadelere yer verdi: Bugün, dünya genelinde kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi başarılarına odaklanan, kadın hakları mücadelesinin simgelerinden biri olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Kadınlar, toplumun temel yapı taşlarından biridir ve hak ettikleri değeri görmelidirler. Bu anlamlı günde, kadınların tarih boyunca kazandığı haklara, elde ettiği başarılara ve devam eden mücadelelere saygı duyuyoruz. Ancak, hala birçok yerde kadınlar eşit haklara erişimde zorluklarla karşılaşıyor. Toplumumuzun her kesiminde, kadınların karşılaştığı sorunlara karşı birlik olmalı ve çözümler üretmeliyiz. Dikili'de, kadınların güçlenmesini, kendi potansiyellerini keşfetmelerini ve toplumun her alanında etkili rol alabilmelerini desteklemek için çalışacağım. Eğitim, istihdam, sağlık gibi alanlarda kadınlarımızın hak ettiği fırsatlara erişimini kolaylaştırmak, benim için bir önceliktir. Ayrıca, kadına yönelik şiddetle mücadele, eşit ücret talepleri gibi konularda da duyarlılığımızı sürdüreceğiz. Kadınlarımızın, kendilerini özgürce ifade edebileceği, güvenli ve adil bir toplum yaratmak için el birliğiyle çalışacağız. Bu vesileyle, başta annelerimiz, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz ve tüm kadınlarımız olmak üzere, Dikili'deki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, kadın hakları mücadelesinde öncü olan tüm kadınları saygıyla anıyorum. Kadınlarımızla birlikte, daha güçlü ve adil bir Dikili için çalışmaya devam edeceğiz." Saygılarımla, Av. Sema Akıncı Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Kadınlarımızla birlikte, daha güçlü ve adil bir Dikili için çalışmaya devam edeceğiz
Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı Av. Sema Akıncı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. 
Akıncı, kadınların toplumdaki rolüne vurgu yaparak, kadın haklarına olan duyarlılığını dile getirdi. Açıklamasında Sema Akıncı şu ifadelere yer verdi:
Bugün, dünya genelinde kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi başarılarına odaklanan, kadın hakları mücadelesinin simgelerinden biri olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Kadınlar, toplumun temel yapı taşlarından biridir ve hak ettikleri değeri görmelidirler.
Bu anlamlı günde, kadınların tarih boyunca kazandığı haklara, elde ettiği başarılara ve devam eden mücadelelere saygı duyuyoruz. Ancak, hala birçok yerde kadınlar eşit haklara erişimde zorluklarla karşılaşıyor. Toplumumuzun her kesiminde, kadınların karşılaştığı sorunlara karşı birlik olmalı ve çözümler üretmeliyiz.
Dikili'de, kadınların güçlenmesini, kendi potansiyellerini keşfetmelerini ve toplumun her alanında etkili rol alabilmelerini desteklemek için çalışacağım. Eğitim, istihdam, sağlık gibi alanlarda kadınlarımızın hak ettiği fırsatlara erişimini kolaylaştırmak, benim için bir önceliktir.
Ayrıca, kadına yönelik şiddetle mücadele, eşit ücret talepleri gibi konularda da duyarlılığımızı sürdüreceğiz. Kadınlarımızın, kendilerini özgürce ifade edebileceği, güvenli ve adil bir toplum yaratmak için el birliğiyle çalışacağız.
Bu vesileyle, başta annelerimiz, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz ve tüm kadınlarımız olmak üzere, Dikili'deki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, kadın hakları mücadelesinde öncü olan tüm kadınları saygıyla anıyorum.
Kadınlarımızla birlikte, daha güçlü ve adil bir Dikili için çalışmaya devam edeceğiz."
Saygılarımla,
Av. Sema Akıncı
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.