Asfalt eridi böyle oldu! Aşırı sıcak Çiğli’de kazaya yol açtı!

ASAYİŞ/OLAY 15.08.2023 - 14:40, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:57 2372+ kez okundu.
 

Asfalt eridi böyle oldu! Aşırı sıcak Çiğli’de kazaya yol açtı!

İzmir Çiğli Ana Jet Üssü Komutanlığı yakınından geçen otoyolda trafik kazası meydana geldi. Kazanın aşırı sıcak nedeniyle olduğu bilgisine ulaşıldı.
Abdulvahit Koç / Habergündemim-Özel Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre, kazada can kaybı yaşanmadı. İzmir Çiğli Ana Jet Üssü Komutanlığı civarındaki otobanda seyir halindeki bir TIR, kontrolü kaybederek orta bariyerlere girdi. Aşırı sıcak nedeniyle eriyen ve kayganlaşan asfaltın TIR sürücüsünün kontrolü kaybetmesine neden olduğu bilgisi verildi. Alınan bilgilere göre, orta bariyerlere bindiren TIR, yan yattı. Araçtan yaralı olarak çıkarılan ve kimliği henüz tespit edilemeyen sürücü ise olay yerine gelen ambulans tarafından Çiğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bir süre trafiğe tek yönlü olarak kapatılan Çiğli-İzmir otoyolunda kurtarma işlemleri tamamlandı ve yol trafiğe yeniden açıldı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, orta refüje yan yatan TIR’ı güçlükle çıkardı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fotoğraflar: Abdulvahit Koç
İzmir Çiğli Ana Jet Üssü Komutanlığı yakınından geçen otoyolda trafik kazası meydana geldi. Kazanın aşırı sıcak nedeniyle olduğu bilgisine ulaşıldı.

Abdulvahit Koç / Habergündemim-Özel

Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre, kazada can kaybı yaşanmadı.

İzmir Çiğli Ana Jet Üssü Komutanlığı civarındaki otobanda seyir halindeki bir TIR, kontrolü kaybederek orta bariyerlere girdi. Aşırı sıcak nedeniyle eriyen ve kayganlaşan asfaltın TIR sürücüsünün kontrolü kaybetmesine neden olduğu bilgisi verildi.

Alınan bilgilere göre, orta bariyerlere bindiren TIR, yan yattı. Araçtan yaralı olarak çıkarılan ve kimliği henüz tespit edilemeyen sürücü ise olay yerine gelen ambulans tarafından Çiğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir süre trafiğe tek yönlü olarak kapatılan Çiğli-İzmir otoyolunda kurtarma işlemleri tamamlandı ve yol trafiğe yeniden açıldı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, orta refüje yan yatan TIR’ı güçlükle çıkardı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fotoğraflar: Abdulvahit Koç

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.