"Arı gibi çalışmak için geliyoruz"

SİYASET/POLİTİKA 21.02.2024 - 11:44, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:44 849+ kez okundu.
 

"Arı gibi çalışmak için geliyoruz"

İzmir’in Buca ilçesinde Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı olan Recep Çakılkaya basın açıklaması yaptı .
İzmir’in Buca ilçesinde Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı olan Recep Çakılkaya basın açıklaması yaptı. Recep Çakılkaya basın açıklamasında şunları söyledi: "Buca'mızın geleceğini konuşmak ve birlikte daha güzel bir yarın inşa etmek istiyorum. Buca'mızı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güçlü bir yer haline getirmek için adaylığımı koymuş bulunuyorum. Buca, tarih kokan sokakları, misafirperver insanları ve kültürüyle öne çıkan bir ilçedir. Ancak, karşılaştığımız bazı sorunları da göz ardı etmemeliyiz. İşte bu noktada, hep birlikte el birliğiyle çözümler üretebilir, Buca'yı daha ileriye taşıyabiliriz. Öncelikli hedefim, Buca'nın altyapısını güçlendirmek ve modernize etmektir. Yollarımızı, su ve elektrik altyapımızı daha dayanıklı ve etkili hale getirerek, sizlerin günlük yaşamını kolaylaştırmayı planlıyorum. Ayrıca, yeşil alanları artırarak çevre dostu projelere odaklanacağız. Eğitim ve kültür alanlarında da daha büyük adımlar atmayı hedefliyorum. Gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek, eğitim olanaklarını artırmak ve kültürel etkinliklere destek vermek, Buca'nın potansiyelini daha da yukarı taşıyacaktır. Toplumumuzun bir arada daha güçlü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle, katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemiş bulunuyorum. Sizlerin görüşleri ve önerileri, benim için son derece değerli. Belirlenecek projelerde ve politikalarda, hep birlikte kararlar alarak Buca'yı birlikte yöneteceğiz. Bu seçim, sadece benim değil, hepimizin geleceği için önemlidir. Sizlerden destek bekliyor, bu yolda yanımda olduğunuzda daha büyük başarıları birlikte elde edeceğimize inanıyorum. Hep birlikte, Buca'yı daha yaşanabilir ve daha güzel bir ilçe yapalım. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize saygılar."  
İzmir’in Buca ilçesinde Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı olan Recep Çakılkaya basın açıklaması yaptı .

İzmir’in Buca ilçesinde Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı olan Recep Çakılkaya basın açıklaması yaptı.
Recep Çakılkaya basın açıklamasında şunları söyledi:
"Buca'mızın geleceğini konuşmak ve birlikte daha güzel bir yarın inşa etmek istiyorum. Buca'mızı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güçlü bir yer haline getirmek için adaylığımı koymuş bulunuyorum.
Buca, tarih kokan sokakları, misafirperver insanları ve kültürüyle öne çıkan bir ilçedir. Ancak, karşılaştığımız bazı sorunları da göz ardı etmemeliyiz. İşte bu noktada, hep birlikte el birliğiyle çözümler üretebilir, Buca'yı daha ileriye taşıyabiliriz.
Öncelikli hedefim, Buca'nın altyapısını güçlendirmek ve modernize etmektir. Yollarımızı, su ve elektrik altyapımızı daha dayanıklı ve etkili hale getirerek, sizlerin günlük yaşamını kolaylaştırmayı planlıyorum. Ayrıca, yeşil alanları artırarak çevre dostu projelere odaklanacağız.
Eğitim ve kültür alanlarında da daha büyük adımlar atmayı hedefliyorum. Gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek, eğitim olanaklarını artırmak ve kültürel etkinliklere destek vermek, Buca'nın potansiyelini daha da yukarı taşıyacaktır.
Toplumumuzun bir arada daha güçlü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle, katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemiş bulunuyorum. Sizlerin görüşleri ve önerileri, benim için son derece değerli. Belirlenecek projelerde ve politikalarda, hep birlikte kararlar alarak Buca'yı birlikte yöneteceğiz.
Bu seçim, sadece benim değil, hepimizin geleceği için önemlidir. Sizlerden destek bekliyor, bu yolda yanımda olduğunuzda daha büyük başarıları birlikte elde edeceğimize inanıyorum. Hep birlikte, Buca'yı daha yaşanabilir ve daha güzel bir ilçe yapalım.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize saygılar."

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.