ALİAĞA'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM!

FİNANS/EKONOMİ 04.01.2024 - 12:10, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:10 1477+ kez okundu.
 

ALİAĞA'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM!

ALİAĞA'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM!
Aliağa'da yeni yıl ile birlikte şehir içi ulaşım ücretlerine zam yapıldı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe giren zamlı tarife ile şehir içi tam biniş ücreti 15 TL olarak belirlendi. Ağustos ayında 13 TL olarak belirlenen şehir içi ulaşım ücretine yapılan zamla birlikte minibüslerin şehir içi ulaşım ücreti 13 TL'den 15 TL'ye çıkarıldı. Öğrenci ücreti ise 12 TL olarak güncellendi. Yeni ulaşım tarifesine göre: Bindi - İndi: 15 TL İncirlik - Aliağa arası: 30 TL Cezaevi - Aliağa arası: 28 TL Yeni Şakran - Aliağa arası: 25 TL Samurlu - Aliağa Arası: 22 TL Helvacı - Aliağa, Bozköy - Aliağa, Karakuzu - Aliağa, Çakmaklı - Aliağa, Şehit Kemal - Aliağa, Karaköy - Aliağa, Çaltılıdere - Aliağa arası ise 24 TL oldu. Yapılan zam, şehir içi ulaşımı kullanan vatandaşları etkilerken, yeni tarife ile birlikte seyahat maliyetlerinde artış yaşanacak.
ALİAĞA'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ÜCRETLERİNE ZAM!

Aliağa'da yeni yıl ile birlikte şehir içi ulaşım ücretlerine zam yapıldı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe giren zamlı tarife ile şehir içi tam biniş ücreti 15 TL olarak belirlendi.

Ağustos ayında 13 TL olarak belirlenen şehir içi ulaşım ücretine yapılan zamla birlikte minibüslerin şehir içi ulaşım ücreti 13 TL'den 15 TL'ye çıkarıldı. Öğrenci ücreti ise 12 TL olarak güncellendi.

Yeni ulaşım tarifesine göre:

Bindi - İndi: 15 TL
İncirlik - Aliağa arası: 30 TL
Cezaevi - Aliağa arası: 28 TL
Yeni Şakran - Aliağa arası: 25 TL
Samurlu - Aliağa Arası: 22 TL
Helvacı - Aliağa, Bozköy - Aliağa, Karakuzu - Aliağa, Çakmaklı - Aliağa, Şehit Kemal - Aliağa, Karaköy - Aliağa, Çaltılıdere - Aliağa arası ise 24 TL oldu.
Yapılan zam, şehir içi ulaşımı kullanan vatandaşları etkilerken, yeni tarife ile birlikte seyahat maliyetlerinde artış yaşanacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.