Aliağa’da İlk Perde: ‘5 Dakikada Ünlü’ Seyirciyle Buluşuyor

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 23.05.2024 - 11:05, Güncelleme: 23.05.2024 - 11:05 1051 kez okundu.
 

Aliağa’da İlk Perde: ‘5 Dakikada Ünlü’ Seyirciyle Buluşuyor

Yazarlığını ve yönetmenliğini Aliağa Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Demet Bozkurt’un üstlendiği ‘5 Dakikada Ünlü’, Aliağa’da perde diyor.
İlk sahnesini Aliağa’da yapacak olan oyun Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) oyuncuları tarafından hazırlandı. Aliağa Belediyesi Sanatevi yıl sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenecek oyun izleyenlere tiyatro resitali sunacak.  28 Mayıs 2024 Salı günü Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de başlayacak oyunda 40 kişilik ALBET ekibi sahne alacak. Oyunun müziklerini Kness Up grubu üstleniyor. Oyunda; Günümüzde ünlü olma kavramının nasıl değiştiğini, görünür olmanın düşünür olmaktan artık daha kıymetli olduğunu ve sürekli kimlik arayışının olduğu bir yüzyılda, insanların sanal bir dünyaya daha fazla itelenerek başkalarının kuklası haline geldiği bizlere absürt bir dille anlatıyor. Oyun bir yandan kahkaha tufanı yaşatırken bir yandan da düşündürecek.  
Yazarlığını ve yönetmenliğini Aliağa Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Demet Bozkurt’un üstlendiği ‘5 Dakikada Ünlü’, Aliağa’da perde diyor.

İlk sahnesini Aliağa’da yapacak olan oyun Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) oyuncuları tarafından hazırlandı. Aliağa Belediyesi Sanatevi yıl sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenecek oyun izleyenlere tiyatro resitali sunacak. 

28 Mayıs 2024 Salı günü Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de başlayacak oyunda 40 kişilik ALBET ekibi sahne alacak. Oyunun müziklerini Kness Up grubu üstleniyor. Oyunda; Günümüzde ünlü olma kavramının nasıl değiştiğini, görünür olmanın düşünür olmaktan artık daha kıymetli olduğunu ve sürekli kimlik arayışının olduğu bir yüzyılda, insanların sanal bir dünyaya daha fazla itelenerek başkalarının kuklası haline geldiği bizlere absürt bir dille anlatıyor. Oyun bir yandan kahkaha tufanı yaşatırken bir yandan da düşündürecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.