ALİAĞA PETKİMSPOR DEPLASMANDA ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR'U YENDİ!

SPOR 08.01.2024 - 14:24, Güncelleme: 08.01.2024 - 14:24 3250+ kez okundu.
 

ALİAĞA PETKİMSPOR DEPLASMANDA ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR'U YENDİ!

ALİAĞA PETKİMSPOR DEPLASMANDA ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR'U YENDİ!
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Aliağa Petkimspor, deplasmanda Çağdaş Bodrumspor'u 62-80 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Petkimspor, sezonun başından bu yana deplasmanlarda tek galibiyete sahipti ve Bodrum deplasmanında iyi bir performans sergiledi. Muğla'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 19-19 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte Aliağa Petkim, daha iyi bir savunma ortaya koyarak ilk yarıyı 36-45'lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren İzmir temsilcisi, mücadeleyi 62-80 kazanarak sezonun 15. maçında 8. galibiyetini elde etti ve Türkiye Kupası'na katılma hakkını elde etti. Çağdaş Bodrumspor ise 5 galibiyette kaldı. Aliağa Petkimspor'da David Efianayi 25 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Khyri Thomas 18 sayı, 3 ribaund ile oynarken; Çağdaş Bodrumspor'da Jaron Johnson 17 sayı, 3 ribaund, 1 asist, Dominic Artis 10 sayı, 2 ribaund, 3 asistle mücadeleyi tamamladı.
ALİAĞA PETKİMSPOR DEPLASMANDA ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR'U YENDİ!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Aliağa Petkimspor, deplasmanda Çağdaş Bodrumspor'u 62-80 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı.

Petkimspor, sezonun başından bu yana deplasmanlarda tek galibiyete sahipti ve Bodrum deplasmanında iyi bir performans sergiledi. Muğla'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 19-19 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte Aliağa Petkim, daha iyi bir savunma ortaya koyarak ilk yarıyı 36-45'lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren İzmir temsilcisi, mücadeleyi 62-80 kazanarak sezonun 15. maçında 8. galibiyetini elde etti ve Türkiye Kupası'na katılma hakkını elde etti. Çağdaş Bodrumspor ise 5 galibiyette kaldı.

Aliağa Petkimspor'da David Efianayi 25 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Khyri Thomas 18 sayı, 3 ribaund ile oynarken; Çağdaş Bodrumspor'da Jaron Johnson 17 sayı, 3 ribaund, 1 asist, Dominic Artis 10 sayı, 2 ribaund, 3 asistle mücadeleyi tamamladı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.