AK Partili Bursalı’dan Soyer’e: İzmirlinin aklıyla, burnuyla alay ediyor!

SİYASET/POLİTİKA 05.10.2023 - 10:37, Güncelleme: 05.10.2023 - 10:37 1665+ kez okundu.
 

AK Partili Bursalı’dan Soyer’e: İzmirlinin aklıyla, burnuyla alay ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “körfezde koku tarihe karıştı” sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’dan yanıt geldi.
Twetter üzerinden Soyer’e yüklenen Bursalı: “Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Acaba Körfez’den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır?” dedi. İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan Atıksu Arıtma Tesisi ve Deniz Deşarj Hattı açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Koku meselesi İzmir'de artık tarihe karışmıştır. Bu gerçeği artık buna inanmak istemeyenler de kabul ediyor ki Körfez'e parfüm sıktı diyorlar fakat güneş balçıkla sıvanmaz. Körfez'de koku sorunu tamamen bitti ama bunu parfüm sıkarak, kimyasal dökerek değil, akılla bilimle ve mühendislikle çözdük" ifadelerini kullandı. Başkan Soyer'e AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan tepki geldi. Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Acaba Körfez'den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır? Sayın Tunç Soyer çıkmış "Parfüm yok, kimyasal yok. Koku meselesi tarihe karıştı" demiş. Kendisine daha önce tanıdığım çok iyi KBB uzmanı tavsiye etmiştim ama anlaşılan ya rahatsızlığının farkında değil ya da İzmirlinin aklıyla ve burnuyla alay ediyor! El hak tarihe karışacak. Onu da 31 Mart'tan sonra İzmirli hemşehrilerimiz sandıkta AK Parti yapacak. Fakat Mart'ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir'de tarihe karışacak" ifadelerine yer verdi. Bursalı'nın paylaşımının altına yorum yapan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e açıklamalarından ötürü tepki gösterdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “körfezde koku tarihe karıştı” sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’dan yanıt geldi.

Twetter üzerinden Soyer’e yüklenen Bursalı: “Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Acaba Körfez’den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır?” dedi.

İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan Atıksu Arıtma Tesisi ve Deniz Deşarj Hattı açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, " Koku meselesi İzmir'de artık tarihe karışmıştır. Bu gerçeği artık buna inanmak istemeyenler de kabul ediyor ki Körfez'e parfüm sıktı diyorlar fakat güneş balçıkla sıvanmaz. Körfez'de koku sorunu tamamen bitti ama bunu parfüm sıkarak, kimyasal dökerek değil, akılla bilimle ve mühendislikle çözdük" ifadelerini kullandı.

Başkan Soyer'e AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan tepki geldi. Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Acaba Körfez'den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır? Sayın Tunç Soyer çıkmış "Parfüm yok, kimyasal yok. Koku meselesi tarihe karıştı" demiş. Kendisine daha önce tanıdığım çok iyi KBB uzmanı tavsiye etmiştim ama anlaşılan ya rahatsızlığının farkında değil ya da İzmirlinin aklıyla ve burnuyla alay ediyor! El hak tarihe karışacak. Onu da 31 Mart'tan sonra İzmirli hemşehrilerimiz sandıkta AK Parti yapacak. Fakat Mart'ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir'de tarihe karışacak" ifadelerine yer verdi. Bursalı'nın paylaşımının altına yorum yapan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e açıklamalarından ötürü tepki gösterdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.