AK Parti Çiğli adayı Murat Gökçekaya saha çalışmalarına başladı

SİYASET/POLİTİKA 29.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 29.01.2024 - 09:40 968+ kez okundu.
 

AK Parti Çiğli adayı Murat Gökçekaya saha çalışmalarına başladı

Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya sahalara indi.
 İlk saha çalışmasını Çiğli pazaryerinde gerçekleştiren Gökçekaya, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanı Oktay Özdemir ve ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette Gökçekaya, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini aldı. Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya pazarda vatandaşlarla sohbet etti Ziyaret sırasında pazarcılar, Gökçekaya’ya tezgah kiralarının yüksekliğinden,  pazar yerinin yetersizliğinden ve park yeri sorunu gibi sorunlardan dert yandılar. İçine araç girmeyen tek kapalı pazaryerinin Çiğli’de olduğunu ileten pazarcılar, araçlarını uzak mesafelere park edip, ordan tezgaha tonlarca ürünü taşıyarak getirmek zorunda kaldıklarını belirttiler.  Gökçekaya, esnafların sorunlarını dikkatle dinledi ve çözüm üretecekleri sözü verdi. Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Gökçekaya, yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Çiğli’de ticaret yapan biri olarak, Çiğli esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini  ve bu sorunların çözüme kavuşturmak için aday olduğunu belirterek, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Çiğli’yi birlikte daha güzel bir hale getireceğiz” dedi. Ziyaret sırasında  Gökçekaya’ya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Gökçekaya’dan Çiğli için yapacağı projeler hakkında bilgi aldı. Gökçekaya vatandaşlara, Çiğli’yi daha modern, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için projeler hazırladıklarını söyledi. Pazar ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Gökçekaya, “Çiğli’nin her köşesine ulaşacağız ve vatandaşlarımızla buluşacağız. Onların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alacağız ve bu sorunlara ivedilikle çözüm üreteceğiz. Çiğli’yi birlikte daha güzel bir hale getireceğiz” dedi. Kaynak: https://egeyenises.com/
Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya sahalara indi.

 İlk saha çalışmasını Çiğli pazaryerinde gerçekleştiren Gökçekaya, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanı Oktay Özdemir ve ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette Gökçekaya, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini aldı.

Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya pazarda vatandaşlarla sohbet etti

Ziyaret sırasında pazarcılar, Gökçekaya’ya tezgah kiralarının yüksekliğinden,  pazar yerinin yetersizliğinden ve park yeri sorunu gibi sorunlardan dert yandılar. İçine araç girmeyen tek kapalı pazaryerinin Çiğli’de olduğunu ileten pazarcılar, araçlarını uzak mesafelere park edip, ordan tezgaha tonlarca ürünü taşıyarak getirmek zorunda kaldıklarını belirttiler.  Gökçekaya, esnafların sorunlarını dikkatle dinledi ve çözüm üretecekleri sözü verdi.

Adaylığı Çiğli kamuoyunda heyecan yaratan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

Gökçekaya, yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Çiğli’de ticaret yapan biri olarak, Çiğli esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini  ve bu sorunların çözüme kavuşturmak için aday olduğunu belirterek, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Çiğli’yi birlikte daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.

Ziyaret sırasında  Gökçekaya’ya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Gökçekaya’dan Çiğli için yapacağı projeler hakkında bilgi aldı. Gökçekaya vatandaşlara, Çiğli’yi daha modern, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için projeler hazırladıklarını söyledi.

Pazar ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Gökçekaya, “Çiğli’nin her köşesine ulaşacağız ve vatandaşlarımızla buluşacağız. Onların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alacağız ve bu sorunlara ivedilikle çözüm üreteceğiz. Çiğli’yi birlikte daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.

Kaynak: https://egeyenises.com/

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.