AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MİKAİL BİLİCİ KİRA ZULMÜNE ÇARE BULDU

SİYASET/POLİTİKA 06.11.2023 - 09:19, Güncelleme: 06.11.2023 - 09:22 1006+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MİKAİL BİLİCİ KİRA ZULMÜNE ÇARE BULDU

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday adayı, Mikail Bilici Bayraklı Belediyesi Havuzlu Düğün Salonunda kiracı vatandaşlarla buluştu.
  Toplantıya kiracı vatandaşlardan  yoğun ilgi ve katılım oldu. AK Parti Belediye Başkan aday adayı, Mikail Bilici kiracıların  son zamanlarda artan kira fiyatlarından dolayı geçinemeyecek hale gelen vatandaşlar için yaptığı çalışmalarını anlattı. Mikail Bilici, konuşmasında Milli Emlak’a ait  Hazine arazisi veya Belediye’ye ait arazilere  talebi olduğunu, uygun bir yerden  bağış veya bedel karşılığı  ödeyerek arazinin  imara açılarak etap etap 1+1 şeklinde daireler yapılarak kira zulmünde ezilen kiracı vatandaşların ve  emekli üyelerin  kira derdinden kurtarmak olduğunu, bunun için girişimlerde bulunduğunu, Toplumun her kesiminden siyasi düşüncesi ne olursa olsun destek gördüğünü bunun hayata geçirilebileceğini aktardı.  Kendisinin de Bayraklı Belediye Başkanlığına Aday olacağını;  Seçim Beyanının, Belediye Bütçesinin her yıl %10’nu kiracı vatandaşlara ev için ayıracağını etap etap her yıl konut üreteceğine söz verdi. Vatandaşlardan Ben AK Parti'nin Aday Adayıyım tüm siyasi  parti adaylarından da seçim beyanında bu sözü alın diye rica etti. Başınızın üstünde bir çatınız yok ise lütfen siyasete ideoloji olarak bakmayın iktisadi olarak bakın, Kiracılara ev sözü beyanında bulunan adayları destekleyin kira zulmüne dur deyin dedi.  Ayrıca Aday Mikail Bilici önümüzdeki hafta çok büyük bir kiracı platformu kuracağını ve bayraklı sevgi yolunda büyük bir mitingle kiracı platformunu tanıtacağını duyurdu.  
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday adayı, Mikail Bilici Bayraklı Belediyesi Havuzlu Düğün Salonunda kiracı vatandaşlarla buluştu.

  Toplantıya kiracı vatandaşlardan  yoğun ilgi ve katılım oldu. AK Parti Belediye Başkan aday adayı, Mikail Bilici kiracıların  son zamanlarda artan kira fiyatlarından dolayı geçinemeyecek hale gelen vatandaşlar için yaptığı çalışmalarını anlattı.

Mikail Bilici, konuşmasında Milli Emlak’a ait  Hazine arazisi veya Belediye’ye ait arazilere  talebi olduğunu, uygun bir yerden  bağış veya bedel karşılığı  ödeyerek arazinin  imara açılarak etap etap 1+1 şeklinde daireler yapılarak kira zulmünde ezilen kiracı vatandaşların ve  emekli üyelerin  kira derdinden kurtarmak olduğunu, bunun için girişimlerde bulunduğunu, Toplumun her kesiminden siyasi düşüncesi ne olursa olsun destek gördüğünü bunun hayata geçirilebileceğini aktardı.  Kendisinin de Bayraklı Belediye Başkanlığına Aday olacağını;  Seçim Beyanının, Belediye Bütçesinin her yıl %10’nu kiracı vatandaşlara ev için ayıracağını etap etap her yıl konut üreteceğine söz verdi. Vatandaşlardan Ben AK Parti'nin Aday Adayıyım tüm siyasi  parti adaylarından da seçim beyanında bu sözü alın diye rica etti. Başınızın üstünde bir çatınız yok ise lütfen siyasete ideoloji olarak bakmayın iktisadi olarak bakın, Kiracılara ev sözü beyanında bulunan adayları destekleyin kira zulmüne dur deyin dedi.

 Ayrıca Aday Mikail Bilici önümüzdeki hafta çok büyük bir kiracı platformu kuracağını ve bayraklı sevgi yolunda büyük bir mitingle kiracı platformunu tanıtacağını duyurdu.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.