AK Parti Başkan adayları esnaflarla buluştu

GÜNDEM/GÜNCEL 07.02.2024 - 01:32, Güncelleme: 07.02.2024 - 01:35 1056+ kez okundu.
 

AK Parti Başkan adayları esnaflarla buluştu

Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde esnaflarla bir araya geldi.
Yerel seçime sayılı günler kala belediye başkan adayları da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’den Konak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ile birlikte esnafları ziyaret etti. Işıkkent’te bulunan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda ayakkabıcılarla bir araya gelen üç Belediye Bakan Adayı, Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki düzensizlik ve atıl durumdan şikâyetçi olan esnafı dinledi. Çankırı, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Esnafımız içerisinde bulunduğu durumu kabul etmiyor, bu düzeni değiştireceğimiz taahhüt ediyoruz. Biz söz verdiğimiz zaman tutarız, yapacağız dediğimiz zaman yaparız. Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki bu düzensizlik ve atıl durum ortadan kaldıracağız” dedi.
Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde esnaflarla bir araya geldi.

Yerel seçime sayılı günler kala belediye başkan adayları da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’den Konak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Işıkkent’te bulunan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda ayakkabıcılarla bir araya gelen üç Belediye Bakan Adayı, Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki düzensizlik ve atıl durumdan şikâyetçi olan esnafı dinledi.

Çankırı, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Esnafımız içerisinde bulunduğu durumu kabul etmiyor, bu düzeni değiştireceğimiz taahhüt ediyoruz. Biz söz verdiğimiz zaman tutarız, yapacağız dediğimiz zaman yaparız. Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki bu düzensizlik ve atıl durum ortadan kaldıracağız” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.