AK Parti 2023’e doğru emin adımlarla ilerliyor

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2022 - 10:53, Güncelleme: 15.12.2022 - 10:53 957+ kez okundu.
 

AK Parti 2023’e doğru emin adımlarla ilerliyor

AK Parti 2023’e doğru emin adımlarla ilerliyor
AK Parti Bilecik İl Yürütme Kurulu Toplantısı İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı. İl başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmaları değerlendirilirken yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Yıldırım yapılan toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl Yürütme Kurulunda başkan yardımcılarının birimleriyle ilgili yapılan çalışmalar görüşüldü. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti 2023’e doğru emin adımlarla ilerliyor

AK Parti Bilecik İl Yürütme Kurulu Toplantısı İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında yapıldı.
İl başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmaları değerlendirilirken yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Yıldırım yapılan toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl Yürütme Kurulunda başkan yardımcılarının birimleriyle ilgili yapılan çalışmalar görüşüldü. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.