Adnan Öztekin, işçi çıkartma iddialarına cevap verdi: Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız

SİYASET/POLİTİKA 27.03.2024 - 15:24, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:27 793+ kez okundu.
 

Adnan Öztekin, işçi çıkartma iddialarına cevap verdi: Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız

Adnan Öztekin, İşçi Çıkartma İddialarına Cevap Verdi: "Kimsenin Ekmeği ile Oynamayacağız"
Vahit Koç / Habergündemim / Özel Buca'da AK Parti'nin belediye başkan adayı olan Adnan Öztekin, son günlerde ortaya atılan "işçi çıkartacak" iddialarına net bir yanıt verdi. Yerel seçimler öncesi gündeme gelen bu iddialara ilişkin açıklama yapan Öztekin, söz konusu dedikoduların asılsız olduğunu belirterek, "Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" sözü verdi. Öztekin, yaptığı açıklamada, Buca'da yaşayanları kaygılandıran bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve halkın huzurunu bozmak amacıyla yapıldığını ifade etti. Adaylık sürecinde önceliklerinin Buca'nın gelişimi ve halkın refahı olduğunu vurgulayan Öztekin, işçi çıkartmak gibi bir planlarının olmadığını ve aksine istihdamı artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Buca'da yaşayanlar arasında endişe yaratan bu iddialara karşı net bir şekilde açıklama yapan Öztekin, seçim kampanyası boyunca halkın ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve ilçenin daha iyi bir geleceği için çalışacaklarını belirtti.
Adnan Öztekin, İşçi Çıkartma İddialarına Cevap Verdi: "Kimsenin Ekmeği ile Oynamayacağız"

Vahit Koç / Habergündemim / Özel

Buca'da AK Parti'nin belediye başkan adayı olan Adnan Öztekin, son günlerde ortaya atılan "işçi çıkartacak" iddialarına net bir yanıt verdi. Yerel seçimler öncesi gündeme gelen bu iddialara ilişkin açıklama yapan Öztekin, söz konusu dedikoduların asılsız olduğunu belirterek, "Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" sözü verdi.

Öztekin, yaptığı açıklamada, Buca'da yaşayanları kaygılandıran bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve halkın huzurunu bozmak amacıyla yapıldığını ifade etti. Adaylık sürecinde önceliklerinin Buca'nın gelişimi ve halkın refahı olduğunu vurgulayan Öztekin, işçi çıkartmak gibi bir planlarının olmadığını ve aksine istihdamı artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Buca'da yaşayanlar arasında endişe yaratan bu iddialara karşı net bir şekilde açıklama yapan Öztekin, seçim kampanyası boyunca halkın ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve ilçenin daha iyi bir geleceği için çalışacaklarını belirtti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.