9.Balkan Panorama Film Festivali ödül töreni yapılacak

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 25.01.2024 - 08:17, Güncelleme: 25.01.2024 - 08:17 1257+ kez okundu.
 

9.Balkan Panorama Film Festivali ödül töreni yapılacak

Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreni heyecanı yaşanıyor.
2015 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali dokuzuncu kez sanatseverlerle buluştu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sali Saliji-Sallini’nin kurduğu festival; bu yıl Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından, sanatı ve sanatçıyı desteklemek, toplumun sanat ile olan bağını güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılıyor. 19-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen festival, 25 Ocak Perşembe günü ödül töreni ile son bulacak. Ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda, festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülü, düzenlenen törenle sahiplerini bulacak. Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Suat Taşer Sanat Merkezi'nde başlayan festival 25 Ocak 2024 Perşembe günü saat 20.30’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Girişlerin ücretsiz olduğu ödül törenine tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz."
Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali'nde ödül töreni heyecanı yaşanıyor.

2015 yılından bu yana İzmir’de düzenlenen Balkan Panorama Film Festivali dokuzuncu kez sanatseverlerle buluştu. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sali Saliji-Sallini’nin kurduğu festival; bu yıl Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından, sanatı ve sanatçıyı desteklemek, toplumun sanat ile olan bağını güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılıyor.

19-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen festival, 25 Ocak Perşembe günü ödül töreni ile son bulacak. Ulusal ve uluslararası olmak üzere 12 dalda, festivalin sembolü olan Sarı Şemsiye ödülü, düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Suat Taşer Sanat Merkezi'nde başlayan festival 25 Ocak 2024 Perşembe günü saat 20.30’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak. Girişlerin ücretsiz olduğu ödül törenine tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz."

gel6nh5w8aaxu9y-1.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.