4 Maçlık Galibiyet Serisine Son Verdi

EGE HABERLERİ 16.01.2024 - 01:44, Güncelleme: 16.01.2024 - 01:44 3455+ kez okundu.
 

4 Maçlık Galibiyet Serisine Son Verdi

Menemen FK, 4 maç sonra puan kaybederek play-off hattında sıkıntı yaşıyor. Isparta 32 Spor'a karşı galip gelerek üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.
Menemen FK, Karaman FK ile 1-1 Berabere Kalarak 4 Maçlık Galibiyet Serisine Son Verdi TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maç aradan sonra Puan Kaybı yaşadı. İlk Devrenin Son 4 Maçında Kayıp Yoktu TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin son 4 maçında kayıp yaşamayan Menemen FK, bu seriyi devam ettirmek için ikinci yarının ilk maçında Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Ancak Menemen İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka, her iki takımın attığı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla birlikte 4 maçlık galibiyet serisine ara vermiş oldu ve ikinci devreye istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Play-off Hattında Averajla Dışında Kaldı Devre arasına Play-Off hattında giren Menemen FK, Karaman FK beraberliğiyle 32 puana yükseldi. Ancak rakiplerinin galibiyet almasıyla birlikte averajla play-off barajının dışında kaldı. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta birebir rakibi olan Isparta 32 Spor'u mağlup ederek tekrar üst sıralara yükselme amacında.
Menemen FK, 4 maç sonra puan kaybederek play-off hattında sıkıntı yaşıyor. Isparta 32 Spor'a karşı galip gelerek üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Menemen FK, Karaman FK ile 1-1 Berabere Kalarak 4 Maçlık Galibiyet Serisine Son Verdi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maç aradan sonra Puan Kaybı yaşadı.
İlk Devrenin Son 4 Maçında Kayıp Yoktu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin son 4 maçında kayıp yaşamayan Menemen FK, bu seriyi devam ettirmek için ikinci yarının ilk maçında Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Ancak Menemen İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka, her iki takımın attığı gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla birlikte 4 maçlık galibiyet serisine ara vermiş oldu ve ikinci devreye istediği gibi bir başlangıç yapamadı.
Play-off Hattında Averajla Dışında Kaldı
Devre arasına Play-Off hattında giren Menemen FK, Karaman FK beraberliğiyle 32 puana yükseldi. Ancak rakiplerinin galibiyet almasıyla birlikte averajla play-off barajının dışında kaldı. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta birebir rakibi olan Isparta 32 Spor'u mağlup ederek tekrar üst sıralara yükselme amacında.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.