3 şelale daha gün yüzüne çıktı!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 10:43, Güncelleme: 14.12.2022 - 10:43 1072+ kez okundu.
 

3 şelale daha gün yüzüne çıktı!

Sinop’ta 3 şelale daha gün yüzüne çıktı
Sayısız şelalelerin yer aldığı Sinop’un Türkeli ilçesinde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı. İlçede 100’e yakın şelalelerin bulunduğu Çatak Kanyonu Şelaleleri ile Gökçealan, Satı ve Yeşiloba köylerinde keşfedilen şelalelerin ardından ilçe merkezine 5 kilometre mesafedeki Gencek köyünde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı. 1 kilometre mesafede bulunan üç şelalenin 10 ile 15 metre ile değişen boyutları ve bazı bölümlerindeki kanyon yapısı ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Şelalenin bulunduğu alandaki yığma taş görünümlü dev kaya ise görenleri şaşırtıyor. İlçede gün yüzüne çıkan şelaleler, yetkililer tarafından incelenerek turizme kazandırılması bekleniyor.
Sinop’ta 3 şelale daha gün yüzüne çıktı

Sayısız şelalelerin yer aldığı Sinop’un Türkeli ilçesinde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı.
İlçede 100’e yakın şelalelerin bulunduğu Çatak Kanyonu Şelaleleri ile Gökçealan, Satı ve Yeşiloba köylerinde keşfedilen şelalelerin ardından ilçe merkezine 5 kilometre mesafedeki Gencek köyünde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı.
1 kilometre mesafede bulunan üç şelalenin 10 ile 15 metre ile değişen boyutları ve bazı bölümlerindeki kanyon yapısı ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.
Şelalenin bulunduğu alandaki yığma taş görünümlü dev kaya ise görenleri şaşırtıyor.
İlçede gün yüzüne çıkan şelaleler, yetkililer tarafından incelenerek turizme kazandırılması bekleniyor.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.