İzmir'de “İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ SERGİSİ”

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (wep haberi ) - | 07.05.2024 - 13:59, Güncelleme: 07.05.2024 - 13:59 1166 kez okundu.
 

İzmir'de “İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ SERGİSİ”

Sanatçı Selim Franko'nun benzersiz eserleri Alsancak BonVivant’ın tarihi atmosferinde sanat severlerin ziyaretine açıldı.
BonVivant’ın 19.sergisinde Sanatçı Selim Franko’nun "İçimden Geldiği Gibi" sergisi sanatseverlerle buluşuyor.     Sanatçı Selim Franko'nun benzersiz eserleri Alsancak BonVivant’ın tarihi atmosferinde sanat severlerin ziyaretine açıldı. Bu yılın en heyecan verici sanat etkinliklerinden biri olan "İçimden Geldiği Gibi" adlı sergi, BonVivant’ın ev sahipliğinde 25 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.  “İçimden Geldiği Gibi” sergisi Selim Franko'nun kağıt üzerine keçeli kalem tekniği ile yarattığı çarpıcı eserlerden oluşuyor. Sergi, bireyin iç dünyasının derinliklerinden ilham alan sanatçının duygularını, düşüncelerini ve hayallerini kâğıt üzerine aktaran özgün bir yaklaşıma sahip.  "İçimden Geldiği Gibi" sergisi sanatçının cesur renk seçimleri, detaylara verdiği önem ve duygusal derinliği, ziyaretçilere etkileyici bir deneyim sundu.    06 Mayıs 2024 tarihinde açılış resepsiyonu gerçekleştirilen sergi, yerli ve yabancı sanatçılar ile birlikte birçok sanatsever tarafından ilgi gördü. Açılış gününde Sanatçı Selim Franko ile UGSO (Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası) solist piyanisti ve JCI (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği)’dan Türkiye’nin en başarılı genci ödülü sahibi piyanist Cem Vardarcı’ nın gerçekleştirdiği müzik dinletisi tüm katılımcıları hayran bıraktı.    Bugüne kadar birçok sergi ve söyleşiye ev sahipliği yaptıklarını söyleyen BonVivant’ın Kurucusu Perihan İnci “BonVivant”, Alsancak’dan sonra Pasaport’taki yeni etkinlik merkezi ile İzmir’in kültür, sanat ve iş dünyasına yeni bir soluk getirdiklerini de ifade etti.  07 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başlayan ve 25 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaretçilere açık olan “İçimden Geldiği Gibi” sergisi BonVivant Alsancak’da ziyaretçiler ile bir araya gelecek.
Sanatçı Selim Franko'nun benzersiz eserleri Alsancak BonVivant’ın tarihi atmosferinde sanat severlerin ziyaretine açıldı.
BonVivant’ın 19.sergisinde Sanatçı Selim Franko’nun "İçimden Geldiği Gibi" sergisi sanatseverlerle buluşuyor.
 
 

Sanatçı Selim Franko'nun benzersiz eserleri Alsancak BonVivant’ın tarihi atmosferinde sanat severlerin ziyaretine açıldı. Bu yılın en heyecan verici sanat etkinliklerinden biri olan "İçimden Geldiği Gibi" adlı sergi, BonVivant’ın ev sahipliğinde 25 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. 

“İçimden Geldiği Gibi” sergisi Selim Franko'nun kağıt üzerine keçeli kalem tekniği ile yarattığı çarpıcı eserlerden oluşuyor. Sergi, bireyin iç dünyasının derinliklerinden ilham alan sanatçının duygularını, düşüncelerini ve hayallerini kâğıt üzerine aktaran özgün bir yaklaşıma sahip.  "İçimden Geldiği Gibi" sergisi sanatçının cesur renk seçimleri, detaylara verdiği önem ve duygusal derinliği, ziyaretçilere etkileyici bir deneyim sundu. 
 

06 Mayıs 2024 tarihinde açılış resepsiyonu gerçekleştirilen sergi, yerli ve yabancı sanatçılar ile birlikte birçok sanatsever tarafından ilgi gördü. Açılış gününde Sanatçı Selim Franko ile UGSO (Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası) solist piyanisti ve JCI (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği)’dan Türkiye’nin en başarılı genci ödülü sahibi piyanist Cem Vardarcı’ nın gerçekleştirdiği müzik dinletisi tüm katılımcıları hayran bıraktı. 
 

Bugüne kadar birçok sergi ve söyleşiye ev sahipliği yaptıklarını söyleyen BonVivant’ın Kurucusu Perihan İnci “BonVivant”, Alsancak’dan sonra Pasaport’taki yeni etkinlik merkezi ile İzmir’in kültür, sanat ve iş dünyasına yeni bir soluk getirdiklerini de ifade etti. 
07 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başlayan ve 25 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaretçilere açık olan “İçimden Geldiği Gibi” sergisi BonVivant Alsancak’da ziyaretçiler ile bir araya gelecek.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.