EGE PERLA’DA ZEKA VE STRATEJİ YARIŞI: İZMİR İL YÖRE SATRANÇ TURNUVASI

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 30.04.2024 - 15:06, Güncelleme: 30.04.2024 - 15:06 1098 kez okundu.
 

EGE PERLA’DA ZEKA VE STRATEJİ YARIŞI: İZMİR İL YÖRE SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası ile zeka ve strateji dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor.
Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’da Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası ile zeka ve strateji dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 12’ncisi düzenlenecek turnuvada, katılımcılar için unutulmaz anlar yaşanacak. Ege Perla, satranç tutkunlarını bir araya getirmek üzere Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan turnuvada, her takımın kazananlarına özel olarak ilk 3 takıma para ödülleri, sürpriz hediyeler ve madalyalar verilecek. Takımlar arasında büyük bir rekabetin yaşanacağı turnuvada, 1. takıma 7.000 TL, 2. takıma 5.000 TL ve 3. takıma 3.000 TL yüklü param kart hediye edilecektir. Turnuvaya katılmak isteyenler için kayıt ve detaylı bilgi Ege Perla'dan temin edilebilir.Güncel etkinlikler hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ya da sitesi, mobil uygulama, kampanya noktası ve sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası ile zeka ve strateji dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’da Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası ile zeka ve strateji dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 12’ncisi düzenlenecek turnuvada, katılımcılar için unutulmaz anlar yaşanacak.


Ege Perla, satranç tutkunlarını bir araya getirmek üzere Türkiye Kulüpler Şampiyonası İzmir İl Yöre Satranç Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor.
3-4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan turnuvada, her takımın kazananlarına özel olarak ilk 3 takıma para ödülleri, sürpriz hediyeler ve madalyalar verilecek. Takımlar arasında büyük bir rekabetin yaşanacağı turnuvada, 1. takıma 7.000 TL, 2. takıma 5.000 TL ve 3. takıma 3.000 TL yüklü param kart hediye edilecektir.
Turnuvaya katılmak isteyenler için kayıt ve detaylı bilgi Ege Perla'dan temin edilebilir.Güncel etkinlikler hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ya da sitesi, mobil uygulama, kampanya noktası ve sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.