Dikili Belediyesi, müzikseverleri coşturacak bir etkinlikle karşınızda

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 30.04.2024 - 19:33, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:40 1993 kez okundu.
 

Dikili Belediyesi, müzikseverleri coşturacak bir etkinlikle karşınızda

Dikili'de Müzik Rüzgarı Esiyor: Taşdede ve Çandarlı'da Unutulmaz İki Gece
Dikili Belediyesi, müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmak için harekete geçiyor. 4 Mayıs'ta saat 21.00'de Taşdede Mevki'de başlayacak olan müzik şöleni, bölgenin nefes kesen manzarası eşliğinde gerçekleşecek. Ardından, 5 Mayıs'ta aynı saatte Çandarlı Cennet Tepesi Mevki'sinde müzik dolu bir gece daha konukları bekliyor. Bu özel etkinliklerde sahne alacak olan sanatçılar, muhteşem performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Her iki konser de bölge halkının ve konukların keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bu özel etkinliklerin bölgeye renk katacağını ve müzik dolu iki geceyi unutulmaz kılacaklarını belirtti. Ayrıca, her iki konserin de bölgenin doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleşeceğini ve katılımcıları müzikle buluşturacaklarını ifade etti.  
Dikili'de Müzik Rüzgarı Esiyor: Taşdede ve Çandarlı'da Unutulmaz İki Gece

Dikili Belediyesi, müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmak için harekete geçiyor. 4 Mayıs'ta saat 21.00'de Taşdede Mevki'de başlayacak olan müzik şöleni, bölgenin nefes kesen manzarası eşliğinde gerçekleşecek. Ardından, 5 Mayıs'ta aynı saatte Çandarlı Cennet Tepesi Mevki'sinde müzik dolu bir gece daha konukları bekliyor.

Bu özel etkinliklerde sahne alacak olan sanatçılar, muhteşem performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Her iki konser de bölge halkının ve konukların keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bu özel etkinliklerin bölgeye renk katacağını ve müzik dolu iki geceyi unutulmaz kılacaklarını belirtti. Ayrıca, her iki konserin de bölgenin doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleşeceğini ve katılımcıları müzikle buluşturacaklarını ifade etti.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.