AYVALIK BELEDİYESİ ŞAŞKINLIK İÇİNDE !

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 02.05.2024 - 14:51, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:51 1777 kez okundu.
 

AYVALIK BELEDİYESİ ŞAŞKINLIK İÇİNDE !

Ayvalık Belediyesi Cumhur İttifakı Üyeleri Hayvan Barınağı Yapımına Çekimser Oy Kullandı.
Ayvalık Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleştirildi. 2023 bütçesinin oy birliğiyle onaylandığı mecliste şaşkınlık yaratan bir gelişme yaşandı. Meclis toplantısında, projesi biten ve ruhsatı verilen, ayrıca; tüm yapım, imal, inşa ile faal hale getirilip tamamlanması maliyet ve tefrişi giderleri hayırsever Ayvalıklı vatandaş Ahmet Armağan Yavuz tarafından karşılanmasına rağmen Ayvalık Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına Cumhur İttifakı meclis üyeleri çekimser oy kullandı.  İttifaktan ayrılan MHP'li meclis üyesi Mehmet Sıray ve diğer 6 Cumhur İttifakı meclis üyesinin çekimser oy kullanması mecliste şaşkınlık yarattı.  
Ayvalık Belediyesi Cumhur İttifakı Üyeleri Hayvan Barınağı Yapımına Çekimser Oy Kullandı.

Ayvalık Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleştirildi. 2023 bütçesinin oy birliğiyle onaylandığı mecliste şaşkınlık yaratan bir gelişme yaşandı.
Meclis toplantısında, projesi biten ve ruhsatı verilen, ayrıca; tüm yapım, imal, inşa ile faal hale getirilip tamamlanması maliyet ve tefrişi giderleri hayırsever Ayvalıklı vatandaş Ahmet Armağan Yavuz tarafından karşılanmasına rağmen Ayvalık Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına Cumhur İttifakı meclis üyeleri çekimser oy kullandı.

 İttifaktan ayrılan MHP'li meclis üyesi Mehmet Sıray ve diğer 6 Cumhur İttifakı meclis üyesinin çekimser oy kullanması mecliste şaşkınlık yarattı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.