Fehmi Demirbağ
Köşe Yazarı
Fehmi Demirbağ
 

SİYONİST VE EVANJELİST AKAİDDEN HABERİNİZ VAR MI?

Bizim yaradılış akaidimiz başkadır, onların ki ayrı.  Biz ki ne kendi akaidimizden haberdarız ne de onları tanıyoruz. Dolayısıyla yeryüzündeki varlık gerekçemizde başkadır.   Misallendirelim. Baphomet figürü, Şeytan tapınmacılığı olan Satanizm'in simgesidir. Baphomet, ilk Feminist Lilith'i simgelemesi için keçi kafalı çıplak kadın olarak tasvir edilmiştir.  Lilith, Tevrat'a göre ve İncil tarafından da desteklenen biçimde Havva'dan önce yaratılmış ilk kadındır. Kuran-ı Kerim'de ise Lilith bahsi geçmez. Museviliğin Tevrat'la birlikte kutsal metinleri olarak kabul edilen Talmud, Midraş, Ben Sira ve Kabala öğretisinin kitabı Zohar'da bu konu Genesis/Yaratılış kısmında şöyle anlatılır: Tanrı, Adem'i yarattıktan sonra onun yalnız olduğunu görür ve bunun iyi olmadığına karar verir. Tanrı, Adem için topraktan bir kadın yaratıp ve ona Lilith adını verir. Ama Adem ile Lilith kavga etmeye başlar. Lilith, Adem'le çiftleşmeye pek yanaşmamaktadır. Birleşme esnasında Adem'in üste çıkmasına da itiraz etmektedir. Anlaşmazlık sürer. Sonunda Lilith, Adem'i terk edip Cennet'ten ayrılarak dünyaya gelir ve önce iblislerle yatar sonra da Baş İfrit'in (Şeytan/Lucifer) karısı olur. Tanrı, eş olması için Adem'in kaburga kemiğinden Havva'yı yaratınca Lilith ağır kıskançlık krizine girip yasak meyveyi yemesi için Havva'yı kışkırtır. (Tevrat ve İncil Havva'nın Adem'in kaburga kemiğinden yaratıldığı yazmakla birlikte Kuran-ı Kerim'de böyle bir ibare yoktur.) Böylece Adem ile Havva'nın Cennet'ten kovulmalarını ve ölümlü olarak dünyaya gelmelerini sağlar. Kendisi ise Baş İfrit'in yani Şeytan'ın (Lucifer) karısı olarak ölümsüzdür.  İşte bu Lilith, Feministler tarafından erkeğin otoritesine başkaldıran ilk kadın kabul edilmekte ve rol model olarak öne çıkarılmaktadır. Feministlerin yürüyüşlerinde "Lilith'in Sürtükleriyiz!" pankartı mutlaka açılmaktadır. Şeytan ve Lilith'in soyundan gelenler ile Adem ile Havva'nın soyundan gelenler arasında amansız bir mücadele böylece başlamış olur. Lilith, Adem'den türeyen bütün erkekleri öldüreceğine dair yemin eder. Konuyla ilgili ek akademik okuma da yapmak isterseniz: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/395651 Amaç, Adem ile Havva soyundan gelenleri yeryüzünden silmektir. Bunun yolu ise kadın eşcinselliğini teşvik etmek, her türlü araç ve yöntemle erkek soykırımı yapmak dolayısıyla insan üremesini durdurmaktır.  Feministler "Lilith'in Sürtükleri" olmaya devam edebilir. Türk kadını ise asildir. Asil Türk kadını Küresel Kraliyetçilerin cariyesi ve Lilith'in sürtüklerinin hizmetçisi olmayacaktır! Yani; TANRI KIYAMETE ZORLANIRKEN; Ortadoğu lime lime edilecek. İslam dünyası perişan olacak. Eşcinsellik projesiyle bütün dünya insanlığı kontrol edilecek. Biyolojik silahlar devrede olacak.  İlla ki nüfus azaltılacak! YENİ DÜNYA DÜZENİ! fehmi demirbağ
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2020 - Çarşamba

SİYONİST VE EVANJELİST AKAİDDEN HABERİNİZ VAR MI?


Bizim yaradılış akaidimiz başkadır, onların ki ayrı. 
Biz ki ne kendi akaidimizden haberdarız ne de onları tanıyoruz.
Dolayısıyla yeryüzündeki varlık gerekçemizde başkadır.  
Misallendirelim.
Baphomet figürü, Şeytan tapınmacılığı olan Satanizm'in simgesidir. Baphomet, ilk Feminist Lilith'i simgelemesi için keçi kafalı çıplak kadın olarak tasvir edilmiştir.  Lilith, Tevrat'a göre ve İncil tarafından da desteklenen biçimde Havva'dan önce yaratılmış ilk kadındır. Kuran-ı Kerim'de ise Lilith bahsi geçmez. Museviliğin Tevrat'la birlikte kutsal metinleri olarak kabul edilen Talmud, Midraş, Ben Sira ve Kabala öğretisinin kitabı Zohar'da bu konu Genesis/Yaratılış kısmında şöyle anlatılır: Tanrı, Adem'i yarattıktan sonra onun yalnız olduğunu görür ve bunun iyi olmadığına karar verir. Tanrı, Adem için topraktan bir kadın yaratıp ve ona Lilith adını verir. Ama Adem ile Lilith kavga etmeye başlar. Lilith, Adem'le çiftleşmeye pek yanaşmamaktadır. Birleşme esnasında Adem'in üste çıkmasına da itiraz etmektedir. Anlaşmazlık sürer. Sonunda Lilith, Adem'i terk edip Cennet'ten ayrılarak dünyaya gelir ve önce iblislerle yatar sonra da Baş İfrit'in (Şeytan/Lucifer) karısı olur. Tanrı, eş olması için Adem'in kaburga kemiğinden Havva'yı yaratınca Lilith ağır kıskançlık krizine girip yasak meyveyi yemesi için Havva'yı kışkırtır. (Tevrat ve İncil Havva'nın Adem'in kaburga kemiğinden yaratıldığı yazmakla birlikte Kuran-ı Kerim'de böyle bir ibare yoktur.) Böylece Adem ile Havva'nın Cennet'ten kovulmalarını ve ölümlü olarak dünyaya gelmelerini sağlar. Kendisi ise Baş İfrit'in yani Şeytan'ın (Lucifer) karısı olarak ölümsüzdür.  İşte bu Lilith, Feministler tarafından erkeğin otoritesine başkaldıran ilk kadın kabul edilmekte ve rol model olarak öne çıkarılmaktadır. Feministlerin yürüyüşlerinde "Lilith'in Sürtükleriyiz!" pankartı mutlaka açılmaktadır. Şeytan ve Lilith'in soyundan gelenler ile Adem ile Havva'nın soyundan gelenler arasında amansız bir mücadele böylece başlamış olur. Lilith, Adem'den türeyen bütün erkekleri öldüreceğine dair yemin eder. Konuyla ilgili ek akademik okuma da yapmak isterseniz: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/395651 Amaç, Adem ile Havva soyundan gelenleri yeryüzünden silmektir. Bunun yolu ise kadın eşcinselliğini teşvik etmek, her türlü araç ve yöntemle erkek soykırımı yapmak dolayısıyla insan üremesini durdurmaktır.  Feministler "Lilith'in Sürtükleri" olmaya devam edebilir. Türk kadını ise asildir. Asil Türk kadını Küresel Kraliyetçilerin cariyesi ve Lilith'in sürtüklerinin hizmetçisi olmayacaktır!

Yani;
TANRI KIYAMETE ZORLANIRKEN;

Ortadoğu lime lime edilecek.
İslam dünyası perişan olacak.
Eşcinsellik projesiyle bütün dünya insanlığı kontrol edilecek.
Biyolojik silahlar devrede olacak. 
İlla ki nüfus azaltılacak!

YENİ DÜNYA DÜZENİ!

fehmi demirbağ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.