Fehmi Demirbağ
Köşe Yazarı
Fehmi Demirbağ
 

İNSANLIK ADINA YENİ GENELGE YAYINLANDI

Çağdaş dünya aç bıraktığı insanlara iyilik olarak yalnızca yemek tarifleri sunuyor. Kuşe kağıda baskı nefis yemek  fotoğraflarını yayınlıyor bilumum ortamlarda. Lezzetini ve kokusunu veremiyor belki amma  kalori değerlerini, besin değerlerini bilgi olarak paylaşıyor.  Gülümsemeyi bile emojinlere bırakan çağdaş dünya yapay zekalardan önce yapay insanı yarattı üniversite eğitimi verdiği yeni nesillere. Bilgili ful dolum ama zır cahil yeni nesillere...  Samimiyetsizliğini naylonla ve naylon değerlerle yüceltti. Okyanusları bile o kahrolası naylonlarıyla boca etmedi mi? İnsan kudurukluğunun zirve çağında soluklanıyoruz. Adına yaşamak diyorlar ama. Rakamsal değerlerde bir fonksiyonun varsa kıymet arzediyorsun yeryüzünün ilahları için.  Demokrasi dininin müminlerinden değilsen sıkıntısın sen. Kapitalizmin mabedlerinde rükuda ya da secdede değilsen potansiyel tehlikesin. Alış Veriş Mabedlerinde yani... Eğer itirazın varsa olan bitene psikolojini düzenlemek için kliniklerimiz emrinize amade. Kredi kartına bilmem kaç taksitle düzeltiriz keyfinizi.  Kendinizi modernitenin şefkat dolu kollarına salınız. Emekli oluncaya dek programımıza uygun yaşarsanız belki bir sahil kasabasında Azraili beklemenize müsaade edebiliriz. Betona beziyoruz gökyüzünü. Dilediğiniz markanın boyasıyla dilediğiniz deseni seçme özgürlüğünüz size ait. Bizim önerdiğimiz markalardan kimliklenme hakkınız en doğal vatandaşlık hakkınız. Sizi de özelleştirdik. Bizim amentümüze iman ettiğiniz sürece rakamların büyülü dünyasında sizlerde konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Burada köhne geleneklere gerek yok. Merhamet ne kadar da iptidai. Yaşasın zulüm. Zayıf halkalar yok olmalı. Eğer yorgunluk belirtileriniz nüksederse süresi gelince yeni efendilerinizi, temsilcilerinizi seçme hakkınız baki. Bu size umut etme şarzı sağlayacaktır. Sıkıntılı tipler Arakan'da, Doğu Türkistan'da olduğu gibi temsilciliklerimiz tarafından nizama tabi olacaklardır.  Lütfen sesinizi yükseltmeyin. İçki, kumar, zina ve faize dayalı hayatınız tüketim standartlarına tabi olduğunuz sürece haz dolu bir ömür geçirmenize destek olacaktır. Sekülerizm mezhebiniz ile konfortizm, oportonizm, hedonizm isimli nirvana çakralarına erişip çağdaş azizlerden olabilirsiniz. Bu uğurda hertürden değerin cılkını çıkartabilirsiniz. Suistimal etmeyeceğiniz eski meşru değerlerinizden hiçbir şey pazarlık konusunu teşkil etmez. Özellikle çocukları ve gençleri kendinize benzetmek zorundasınız. GEREKLİ AYRINTILAR YETKİLİLER TARAFINDAN BİLAHERE SİZLERE ULAŞTIRILACAKTIR.  KAMUOYUNA İTİNAYLA DUYURULUR FEHMİ DEMİRBAĞ
Ekleme Tarihi: 05 Haziran 2020 - Cuma

İNSANLIK ADINA YENİ GENELGE YAYINLANDI

Çağdaş dünya aç bıraktığı insanlara iyilik olarak yalnızca yemek tarifleri sunuyor. Kuşe kağıda baskı nefis yemek  fotoğraflarını yayınlıyor bilumum ortamlarda. Lezzetini ve kokusunu veremiyor belki amma  kalori değerlerini, besin değerlerini bilgi olarak paylaşıyor. 
Gülümsemeyi bile emojinlere bırakan çağdaş dünya yapay zekalardan önce yapay insanı yarattı üniversite eğitimi verdiği yeni nesillere. Bilgili ful dolum ama zır cahil yeni nesillere... 
Samimiyetsizliğini naylonla ve naylon değerlerle yüceltti. Okyanusları bile o kahrolası naylonlarıyla boca etmedi mi?
İnsan kudurukluğunun zirve çağında soluklanıyoruz. Adına yaşamak diyorlar ama. Rakamsal değerlerde bir fonksiyonun varsa kıymet arzediyorsun yeryüzünün ilahları için. 
Demokrasi dininin müminlerinden değilsen sıkıntısın sen. Kapitalizmin mabedlerinde rükuda ya da secdede değilsen potansiyel tehlikesin. Alış Veriş Mabedlerinde yani...
Eğer itirazın varsa olan bitene psikolojini düzenlemek için kliniklerimiz emrinize amade. Kredi kartına bilmem kaç taksitle düzeltiriz keyfinizi. 
Kendinizi modernitenin şefkat dolu kollarına salınız. Emekli oluncaya dek programımıza uygun yaşarsanız belki bir sahil kasabasında Azraili beklemenize müsaade edebiliriz.
Betona beziyoruz gökyüzünü. Dilediğiniz markanın boyasıyla dilediğiniz deseni seçme özgürlüğünüz size ait.
Bizim önerdiğimiz markalardan kimliklenme hakkınız en doğal vatandaşlık hakkınız.
Sizi de özelleştirdik.
Bizim amentümüze iman ettiğiniz sürece rakamların büyülü dünyasında sizlerde konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz.
Burada köhne geleneklere gerek yok.
Merhamet ne kadar da iptidai.
Yaşasın zulüm.
Zayıf halkalar yok olmalı.
Eğer yorgunluk belirtileriniz nüksederse süresi gelince yeni efendilerinizi, temsilcilerinizi seçme hakkınız baki. Bu size umut etme şarzı sağlayacaktır.
Sıkıntılı tipler Arakan'da, Doğu Türkistan'da olduğu gibi temsilciliklerimiz tarafından nizama tabi olacaklardır. 
Lütfen sesinizi yükseltmeyin.
İçki, kumar, zina ve faize dayalı hayatınız tüketim standartlarına tabi olduğunuz sürece haz dolu bir ömür geçirmenize destek olacaktır.
Sekülerizm mezhebiniz ile konfortizm, oportonizm, hedonizm isimli nirvana çakralarına erişip çağdaş azizlerden olabilirsiniz.
Bu uğurda hertürden değerin cılkını çıkartabilirsiniz. Suistimal etmeyeceğiniz eski meşru değerlerinizden hiçbir şey pazarlık konusunu teşkil etmez.
Özellikle çocukları ve gençleri kendinize benzetmek zorundasınız.
GEREKLİ AYRINTILAR YETKİLİLER TARAFINDAN BİLAHERE SİZLERE ULAŞTIRILACAKTIR. 

KAMUOYUNA İTİNAYLA DUYURULUR

FEHMİ DEMİRBAĞ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.