Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 5040 kez görütülendi.
 

Türdem vakfı başkanı Ahmet Ölmez Emeği geçenlere teşekkür etti

Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı genel başkanı Ahmet Ölmez Tüyap'ın düzenlemiş olduğu kitap fuarını ziyaret etti  İzmir basın mensupları derneği başkanı Halil KOCAKABAK ile basın mensupları derneğinin standında kitap fuarı hakkındaki söyleşiye katılan  Ahmet Ölmez fuar için emegi geçen herkese başta İzmir büyükşehir belediyesine teşekkür etti . Derpem bölgesinden geldiği bilinen Başkan Ahmet Ölmez deprem çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı nın çalışmalarını anlattı. Sadece kitap fuarı için İzmir'e geldiğini anlatan Ölmez " Kitaplar bizler için çok kıymetli,onları gençlerle buluşturabilmek ve sevdire bilmek ise herşeyden önemli ,bunun için bu kıymetli fuara emegi geçen herkese başta İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi .
Ekleme Tarihi: 21.03.2023 - 18:53

Türdem vakfı başkanı Ahmet Ölmez Emeği geçenlere teşekkür etti

Türdem vakfı başkanı Ahmet Ölmez Tüyap kitap fuarını ziyaret etti

Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı genel başkanı Ahmet Ölmez Tüyap'ın düzenlemiş olduğu kitap fuarını ziyaret etti 

İzmir basın mensupları derneği başkanı Halil KOCAKABAK ile basın mensupları derneğinin standında kitap fuarı hakkındaki söyleşiye katılan  Ahmet Ölmez fuar için emegi geçen herkese başta İzmir büyükşehir belediyesine teşekkür etti .

Derpem bölgesinden geldiği bilinen Başkan Ahmet Ölmez deprem çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı nın çalışmalarını anlattı.

Sadece kitap fuarı için İzmir'e geldiğini anlatan Ölmez " Kitaplar bizler için çok kıymetli,onları gençlerle buluşturabilmek ve sevdire bilmek ise herşeyden önemli ,bunun için bu kıymetli fuara emegi geçen herkese başta İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi .

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.