Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2184 kez görütülendi.
 

Sadece karınlarını doyurmuyorlar

Depremin oluşunun ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan iyilik için uluslararası insani yardım derneği üyeleri ilk olarak üç tır erzağı  deprem bölgesine ulaştırdı. Ardından deprem bölgelerine aş evleri hazırlıkları yapan dernek depremin 3 günü itibari ile aş evleri için gerekli malzemeleri gönderdi.  Dernek üyeleri merkezlerde aş evleri kurduktan hemen sonra , araçlara da uzak köylere erzak ve yardım malzemeleri taşımaya devam etti . Dün akşam kandil günü olması sebebi ile vatandaşların bedenen karınlarını doyuran dernek ,manevi olarak da destek olmaya başladı  Dernek yönetimi kurdukları aş evleri önünde kandil programı düzenledi . Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, iyilik için uluslararası insani yardım derneğinin Deprem bölgesine sevkiyat yaptığımız YARDIM LOJİSTİK deponu  ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ekleme Tarihi: 18.02.2023 - 13:35

Sadece karınlarını doyurmuyorlar

İzmir'de kurulan iyilik için uluslararası insani yardım derneği deprem bölgelerinde kurdukları aş evlerinde Kandil programı icra etti.

Depremin oluşunun ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan iyilik için uluslararası insani yardım derneği üyeleri ilk olarak üç tır erzağı  deprem bölgesine ulaştırdı.
Ardından deprem bölgelerine aş evleri hazırlıkları yapan dernek depremin 3 günü itibari ile aş evleri için gerekli malzemeleri gönderdi. 
Dernek üyeleri merkezlerde aş evleri kurduktan hemen sonra , araçlara da uzak köylere erzak ve yardım malzemeleri taşımaya devam etti .
Dün akşam kandil günü olması sebebi ile vatandaşların bedenen karınlarını doyuran dernek ,manevi olarak da destek olmaya başladı 
Dernek yönetimi kurdukları aş evleri önünde kandil programı düzenledi .
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, iyilik için uluslararası insani yardım derneğinin Deprem bölgesine sevkiyat yaptığımız YARDIM LOJİSTİK deponu  ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.