Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2091 kez görütülendi.
 

Roman çalıştayına Balık Ayhan da katıldı

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen çalıştaya CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta,  Konak İlçe Emniyet Müdürü Özgür Arslan, CHP İzmir İl Yöneticileri ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından,  Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Gelecek Partisini temsilen Ayhan Büyükbostancı (Balık Ayhan), DP Konak İlçe Başkanı Ziya Bedir, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım ve siyasi partilerin temsilcileri, Konak Kaymakamlığı’na bağlı kamu kurumlarının müdür ve temsilcileri, Roman sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, DİSK, Genel-iş, Tüm Yerel-Sen ve Türk-İş temsilcileri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri temsilcileri ve yurtdışından gelen konuklar katıldı.     Roman Vatandaşların Temel Sorunları ele alındı   Açılış konuşmalarının ardından Konak Roman Çalıştayı’nın ilk oturumu gerçekleşti. “Roman Vatandaşların Temel Sorunları” ele alındığı ilk oturumun konuşmacıları CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Dilbilimci Prof. Dr. Hristo Kyuchkov, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sosyal Politikalardan Sorumlu Sektör Yöneticisi Mehmet Caner Demir, Sıfır Ayrımcılık Derneği Başkanı Elmas Arus ve İzmir Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Cıstır oldu. Oturumun moderatörlüğünü ise Avrupa Konseyi ROMACTED Proje Yetkilisi Defne Açar üstlendi.  
Ekleme Tarihi: 14.12.2022 - 20:01

Roman çalıştayına Balık Ayhan da katıldı

Roman Eylem Planı kapsamında Roman dernekleriyle birlikte düzenlediği Konak Roman Çalıştayı başladı

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen çalıştaya CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta,  Konak İlçe Emniyet Müdürü Özgür Arslan, CHP İzmir İl Yöneticileri ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından,  Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Gelecek Partisini temsilen Ayhan Büyükbostancı (Balık Ayhan), DP Konak İlçe Başkanı Ziya Bedir, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım ve siyasi partilerin temsilcileri, Konak Kaymakamlığı’na bağlı kamu kurumlarının müdür ve temsilcileri, Roman sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, DİSK, Genel-iş, Tüm Yerel-Sen ve Türk-İş temsilcileri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri temsilcileri ve yurtdışından gelen konuklar katıldı.

 

 

Roman Vatandaşların Temel Sorunları ele alındı

 

Açılış konuşmalarının ardından Konak Roman Çalıştayı’nın ilk oturumu gerçekleşti. “Roman Vatandaşların Temel Sorunları” ele alındığı ilk oturumun konuşmacıları CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Dilbilimci Prof. Dr. Hristo Kyuchkov, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sosyal Politikalardan Sorumlu Sektör Yöneticisi Mehmet Caner Demir, Sıfır Ayrımcılık Derneği Başkanı Elmas Arus ve İzmir Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Cıstır oldu. Oturumun moderatörlüğünü ise Avrupa Konseyi ROMACTED Proje Yetkilisi Defne Açar üstlendi.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.