Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 3710 kez görütülendi.
 

Manisa ‘gün birlik olma günüdür’ dedi

10 ili etkileyen 7,7'lik depremin ardından binlerce afet gönüllüsü, bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına yardım etmek için hareket etti.  AK Parti Manisa il başkanlığı tarafından özenle seçilen 35 kişilik bir grup da dün akşam saatlerinde uğurlandı. Yiğit Aslanata, ekipleri tek tek kontrol ederek özenle seçtiklerini ve deprem bölgesi olarak da Hatay ilini seçtiklerini bildirdi. AFAD ve İHH ile koordineli bir şekilde çalışmalar sürdürdüklerini bildiren Aslanata, gün birlik olma günüdür dedi. Manisa'dan kalkan otobüsleri geçirmeye gelen vatandaşlar sevgi seli ile ekibi uğurladı. Erzak tırlarından sonra gönüllü ekibi yolculayan Manisa AK Parti il başkanlığı ekibinin yarısını birkaç saat dinlenmelerinin ardından, bugün gönderilecek tırlar için sabah erken saatlerde il başkanlığında olmalarını istedi. Ekip sabah saatlerinde tekrar birleşip buğun sevk edilecek erzak tırlarını yüklemeye başladı.
Ekleme Tarihi: 09.02.2023 - 14:00

Manisa ‘gün birlik olma günüdür’ dedi

10 ili etkileyen 7,7'lik depremin ardından binlerce afet gönüllüsü, bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına yardım etmek için hareket etti.

10 ili etkileyen 7,7'lik depremin ardından binlerce afet gönüllüsü, bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına yardım etmek için hareket etti. 
AK Parti Manisa il başkanlığı tarafından özenle seçilen 35 kişilik bir grup da dün akşam saatlerinde uğurlandı.
Yiğit Aslanata, ekipleri tek tek kontrol ederek özenle seçtiklerini ve deprem bölgesi olarak da Hatay ilini seçtiklerini bildirdi.
AFAD ve İHH ile koordineli bir şekilde çalışmalar sürdürdüklerini bildiren Aslanata, gün birlik olma günüdür dedi.
Manisa'dan kalkan otobüsleri geçirmeye gelen vatandaşlar sevgi seli ile ekibi uğurladı.
Erzak tırlarından sonra gönüllü ekibi yolculayan Manisa AK Parti il başkanlığı ekibinin yarısını birkaç saat dinlenmelerinin ardından, bugün gönderilecek tırlar için sabah erken saatlerde il başkanlığında olmalarını istedi.
Ekip sabah saatlerinde tekrar birleşip buğun sevk edilecek erzak tırlarını yüklemeye başladı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.