Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2047 kez görütülendi.
 

Magosa limanı yangına teslim oldu

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. İtfaiye ve liman personeli yangına müdahale ediyor. Yangın Mağusa’da paniğe yol açarken alevler ve dumanlar kentin dört bir yanından görüldü. Özel depo içerisinde yer alan hangi malların zarar gördüğü ya da yangının ne kadar bir alanı kapsadığı henüz bilinmiyor. Polis yangın ile ilgili şu açıklamayı yaptı:  Akşam saatlerinde  Gazimağusa'da serbest liman bölgesi içerisinde bulunan bir depo içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediliyor. Yangın henüz kontrol altına alınamadı. Gazimağusa serbest liman Bölgesinde meydana gelen yangının, içerisinde yurt dışından ithal edilen alkollü içkilerin depolandığı Maddox isimli iş yerine ait depo olduğu tespit edilmiştir.
Ekleme Tarihi: 11.10.2022 - 00:41

Magosa limanı yangına teslim oldu

Mağusa Serbest Liman içerisinde yer alan özel bir depo alanında büyük bir yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. İtfaiye ve liman personeli yangına müdahale ediyor. Yangın Mağusa’da paniğe yol açarken alevler ve dumanlar kentin dört bir yanından görüldü.

Özel depo içerisinde yer alan hangi malların zarar gördüğü ya da yangının ne kadar bir alanı kapsadığı henüz bilinmiyor.

Polis yangın ile ilgili şu açıklamayı yaptı: 

Akşam saatlerinde  Gazimağusa'da serbest liman bölgesi içerisinde bulunan bir depo içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediliyor. Yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Gazimağusa serbest liman Bölgesinde meydana gelen yangının, içerisinde yurt dışından ithal edilen alkollü içkilerin depolandığı Maddox isimli iş yerine ait depo olduğu tespit edilmiştir.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.