Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 2114 kez görütülendi.
 

Dostlarımız müsterih olsun, düşmanlarımızın yüreği korku dolsun

Kanla sulanmış topraklara namahrem eli değmesin diye, O toprakların semalarından al sancak inmesin diye, O semaları delen minarelerden ezanlar dinmesin diye, Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın diye, Terörle mücadelemiz etkili bir şekilde, kararlılıkla sürecek. Dostlarımız müsterih olsun, düşmanlarımızın yüreği korku dolsun… AK Parti olarak Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 3 referandum zaferi ile tamamladık. Ülkemize çağ atlatan, vatandaşımızın huzur ve refahını güvence altına alan tam 21 bütçe hazırladık. Bu bütçe ile gençlerimizin daha aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlayacağız. Bu bütçe ile güçlü kadın güçlü aile güçlü toplum hedefimize daha da yaklaşacağız. Bu bütçe ile birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize uzanan ellere cevap vermeye gerekirse o elleri kırmaya devam edeceğiz. Bu bütçe ile ulaşımdan altyapıya, savunma sanayiinden sağlığa, tarımdan bilişime, eğitimden ticarete aklınıza gelecek her alanda 22 yıllık kazanımları bir üst seviyeye çıkaracağız. Ve bunu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın @RTErdogan 'ın liderliğinde @Akparti kadroları ve Cumhur İttifakı olarak yapacağız.  
Ekleme Tarihi: 25.12.2023 - 10:15

Dostlarımız müsterih olsun, düşmanlarımızın yüreği korku dolsun

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden 2022 Merkezi Bütçe Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin 6'ncı maddesi üzerine konuştu.

Kanla sulanmış topraklara namahrem eli değmesin diye, O toprakların semalarından al sancak inmesin diye, O semaları delen minarelerden ezanlar dinmesin diye, Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın diye, Terörle mücadelemiz etkili bir şekilde, kararlılıkla sürecek. ▪️Dostlarımız müsterih olsun, düşmanlarımızın yüreği korku dolsun… ▪️AK Parti olarak Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 3 referandum zaferi ile tamamladık. ▪️Ülkemize çağ atlatan, vatandaşımızın huzur ve refahını güvence altına alan tam 21 bütçe hazırladık. ▪️Bu bütçe ile gençlerimizin daha aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlayacağız. ▪️Bu bütçe ile güçlü kadın güçlü aile güçlü toplum hedefimize daha da yaklaşacağız. ▪️Bu bütçe ile birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize uzanan ellere cevap vermeye gerekirse o elleri kırmaya devam edeceğiz. ▪️Bu bütçe ile ulaşımdan altyapıya, savunma sanayiinden sağlığa, tarımdan bilişime, eğitimden ticarete aklınıza gelecek her alanda 22 yıllık kazanımları bir üst seviyeye çıkaracağız. ▪️Ve bunu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın

@RTErdogan

'ın liderliğinde

@Akparti

kadroları ve Cumhur İttifakı olarak yapacağız.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.