Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 9055 kez görütülendi.
 

Dikili de ağaç katliamına sessiz kalındı iddiası

İzmir'in Dikili ilçesinde taziye evi yapılacak inşaat alanında 2 adet büyük zeytin agacının kesildiği iddia edildi . İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan bankacılar sitesi sakinleri belediye binası önünde protesto gösterisi yaptı. Site sakinleri adına açıklama yapan Şaban Töre ; "Buraya gelmemizin sebebi bankacılar sitesinde caminin yan tarafında taziye evi yapmak için belediye meclis üyelerinin aldığı karar e çıkılan ihaleyi Protesto etmek içindir . Yerel yönetimler halkın yönetimleridir, halkla beraber kararlar almak zorundadır .bir konuyu veya hizmeti önce olgunlaştırıp ondan sonra da yasal mevzuatlara girilmelidir Burası sosyal demokrat bir belediyedir,ülkemizde ben yaptım oldu diye yapılan uygulamalara blzzat karşı çıkan bir partinin temsilcileri olarak kendi belediyemizde bu tür uygulamaların yanlış olduğunu söylemek zorundayız ,fakat ne yazık ki bir çözüme ulaşamadık. Dikili belediyesi denilince tüm Türkiye'de sosyal belediyecilik anlamında kendini kanıtlamış komünist Osman'ın belediyesinin olduğunu tekrardan herkese hatırlatırız . Bizim arkadaşımızın da o koltukta oturup, bu tip uygulamalar yapmasının yanlış olduğunu defalarca söyledik fakat hiçbir dönüş alamadık .Fen işleri müdürlüğü ağaçları sökmeye gittiğinde biz o gün arkadaşlarla birlikte bunu engelledik , sonra gece sabaha karşı 2 zeytin ağacının kesilerek kaldırıldığını üzülerek tespit ettik ,yapılacak binanın da temelini işaretlemişlerdi site sakinleri olarak işaretleri de kaldırdık . Son olarak söylemek isterim ki burası bizim belediyemiz belediye başkanı başkanıda bizim arkadaşımız fakat içimize sinmeyen bir uygulamatekrar üzerine basarak söylüyoruz bunun bir başlangıç olduğunu yarın temel atma töreninde herkesin karşısında yine site sakinleri olarak orada olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz "dedi .
Ekleme Tarihi: 06.08.2023 - 16:02

Dikili de ağaç katliamına sessiz kalındı iddiası

İzmir'in Dikili ilçesinde taziye evi yapılacak inşaat alanında 2 adet büyük zeytin agacının kesildiği iddia edildi .

İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan bankacılar sitesi sakinleri belediye binası önünde protesto gösterisi yaptı.

Site sakinleri adına açıklama yapan Şaban Töre ; "Buraya gelmemizin sebebi bankacılar sitesinde caminin yan tarafında taziye evi yapmak için belediye meclis üyelerinin aldığı karar e çıkılan ihaleyi Protesto etmek içindir . Yerel yönetimler halkın yönetimleridir, halkla beraber kararlar almak zorundadır .bir konuyu veya hizmeti önce olgunlaştırıp ondan sonra da yasal mevzuatlara girilmelidir Burası sosyal demokrat bir belediyedir,ülkemizde ben yaptım oldu diye yapılan uygulamalara blzzat karşı çıkan bir partinin temsilcileri olarak kendi belediyemizde bu tür uygulamaların yanlış olduğunu söylemek zorundayız ,fakat ne yazık ki bir çözüme ulaşamadık. Dikili belediyesi denilince tüm Türkiye'de sosyal belediyecilik anlamında kendini kanıtlamış komünist Osman'ın belediyesinin olduğunu tekrardan herkese hatırlatırız . Bizim arkadaşımızın da o koltukta oturup, bu tip uygulamalar yapmasının yanlış olduğunu defalarca söyledik fakat hiçbir dönüş alamadık .Fen işleri müdürlüğü ağaçları sökmeye gittiğinde biz o gün arkadaşlarla birlikte bunu engelledik , sonra gece sabaha karşı 2 zeytin ağacının kesilerek kaldırıldığını üzülerek tespit ettik ,yapılacak binanın da temelini işaretlemişlerdi site sakinleri olarak işaretleri de kaldırdık . Son olarak söylemek isterim ki burası bizim belediyemiz belediye başkanı başkanıda bizim arkadaşımız fakat içimize sinmeyen bir uygulamatekrar üzerine basarak söylüyoruz bunun bir başlangıç olduğunu yarın temel atma töreninde herkesin karşısında yine site sakinleri olarak orada olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz "dedi .

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.