TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi İstifa Etti!

SPOR 30.12.2023 - 02:26, Güncelleme: 30.12.2023 - 02:26 3846+ kez okundu.
 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi İstifa Etti!

Atatürk Skandalının Yankıları büyüyor Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Çevrildi
Atatürk skandalının ardından Türkiye'de futbol gündemi değişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası gelişmelerin başlangıcı oldu. İstiklal Marşı Krizi ve Çözüm Süreci Suudi Arabistan'ın İstiklal Marşı'nın okunmasına karşı çıkması, krizi tetikledi. Ancak, taraflar arasında yapılan görüşmelerle kriz aşıldı. Atatürk Pankartı ve Tişörtü Sorunu Sorun, sözleşmede olmayan Atatürk pankartı ve tişörtü meselesiyle devam etti. Suudi yetkililer, bu unsurlara onay vermemekte direndi. Masada Uzun Süreli Çabalar: Krizi Aşma Yolunda Taraflar, masaya oturarak uzun süre bu krizi aşmak için çaba harcadı. Ancak, anlaşma sağlanamayınca Süper Kupa finali iptal edildi.
Atatürk Skandalının Yankıları büyüyor Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) Çevrildi

Atatürk skandalının ardından Türkiye'de futbol gündemi değişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası gelişmelerin başlangıcı oldu.

İstiklal Marşı Krizi ve Çözüm Süreci

Suudi Arabistan'ın İstiklal Marşı'nın okunmasına karşı çıkması, krizi tetikledi. Ancak, taraflar arasında yapılan görüşmelerle kriz aşıldı.

Atatürk Pankartı ve Tişörtü Sorunu

Sorun, sözleşmede olmayan Atatürk pankartı ve tişörtü meselesiyle devam etti. Suudi yetkililer, bu unsurlara onay vermemekte direndi.

Masada Uzun Süreli Çabalar: Krizi Aşma Yolunda

Taraflar, masaya oturarak uzun süre bu krizi aşmak için çaba harcadı. Ancak, anlaşma sağlanamayınca Süper Kupa finali iptal edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.