Soyer, "İzmir'deki LGBT bireyleri için bir kapı var" dedi!

SİYASET/POLİTİKA 18.09.2023 - 15:11, Güncelleme: 18.09.2023 - 21:11 16782+ kez okundu.
 

Soyer, "İzmir'deki LGBT bireyleri için bir kapı var" dedi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, LGBT'ye karşı büyük aile platformunun düzenlediği sessiz yürüyüşe nefret söylemi yakıştırmasında bulundu.
Habergündemim -İzmir haber İzmir haber Birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek büyük aile platformu lgbt propagandası ve dayatmasına karşı saraçhane'de büyük aile buluşması düzenlemişti, eylemde yüzlerce vatandaşın yanı sıra birçok akademisyen gazeteci hekim ve avukat da katılmıştı. Nefret söylemine yakıştırmasına ilk tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir'de kronik problemler almış başını gidiyor şehrin başındaki kişi bu sorunlara odaklanmak yerine sürekli lgbt dayatmasını bu şehrin gündemine sokmaya çalışıyor. Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı olan sosyal televizyona destek değil İzmir'e hizmettir" dedi  
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, LGBT'ye karşı büyük aile platformunun düzenlediği sessiz yürüyüşe nefret söylemi yakıştırmasında bulundu.

Habergündemim -İzmir haber

İzmir haber Birçok sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek büyük aile platformu lgbt propagandası ve dayatmasına karşı saraçhane'de büyük aile buluşması düzenlemişti, eylemde yüzlerce vatandaşın yanı sıra birçok akademisyen gazeteci hekim ve avukat da katılmıştı.
Nefret söylemine yakıştırmasına ilk tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir'de kronik problemler almış başını gidiyor şehrin başındaki kişi bu sorunlara odaklanmak yerine sürekli lgbt dayatmasını bu şehrin gündemine sokmaya çalışıyor. Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı olan sosyal televizyona destek değil İzmir'e hizmettir" dedi

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.