Web Aksiyon

Web Aksiyon haber yazılım firması, haber scripti ve haber paketleri konusunda yıllardır hizmet veren bir firmadır. Yaklaşık 2000 yılından bu yana 20 yıldır yazılım alanında müşterilerimizin geri bildirimleriyle edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda giderek büyüyen ve gelişen Web Aksiyon haber yazılımları özel fremework alt yapılarla halen çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, 10 yıldır müşteri geri bildirimleriyle bugünün teknolojisini birleştirerek haber siteleri geliştiriyor ve geliştirdiğimiz yazılımlara ergonomik açılarla odaklanıyoruz. Yine alan olarak habercilik sektöründen geliyor sizi anlıyor gereksinimleri geçmişten, birikimleri müşterilerimizden, tecrübelerimizi de teknololoji ile birleştirerek haber scriptleri üretmeye devam ediyoruz.

Web Aksiyon

Web Aksiyon
Ad Soyad
Halit Eliaçık
İl/İlçe
Kütahya/Merkez
Adresi
Belediye Pasajı No:3
Telefon
0850 302 3040
Cep Telefon
0850 302 3040
Faks
0850 302 3040
Web Sitesi
https://www.webaksiyon.com
E-Posta
iletisim@webaksiyon.com
Yayın Tarihi
19.04.2021 14:20

Web Aksiyon haber yazılım firması, haber scripti ve haber paketleri konusunda yıllardır hizmet veren bir firmadır.

Yaklaşık 2000 yılından bu yana 20 yıldır yazılım alanında müşterilerimizin geri bildirimleriyle edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda giderek büyüyen ve gelişen Web Aksiyon haber yazılımları özel fremework alt yapılarla halen çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok, 10 yıldır müşteri geri bildirimleriyle bugünün teknolojisini birleştirerek haber siteleri geliştiriyor ve geliştirdiğimiz yazılımlara ergonomik açılarla odaklanıyoruz.

Yine alan olarak habercilik sektöründen geliyor sizi anlıyor gereksinimleri geçmişten, birikimleri müşterilerimizden, tecrübelerimizi de teknololoji ile birleştirerek haber scriptleri üretmeye devam ediyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.