Red kararı sonrası iki adaydan da açıklama geldi .

EGE HABERLERİ 24.02.2024 - 00:21, Güncelleme: 24.02.2024 - 10:03 3011+ kez okundu.
 

Red kararı sonrası iki adaydan da açıklama geldi .

Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığının bağımsız aday Kemal Doyuran ve Aydan Parlaklar hakkındaki Adaylık itirazına Dikili İlçe Yüksek Seçim Kurulu'ndan red geldi.
23.02.2024 tarihinde Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığı Dikili İlçe Yüksek Seçim Kuruluna iki adayın adaylıklarının düşürülmesi talebine red cevabı geldi. Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığının aldı red kararı sonrasında her iki aday sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Dikili Belede Başkanlığına Bağımsız aday olan Kemal Doyuran sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı. "Cumhuriyet Halk Partisi başka bir adayı tercih ederek bu durumu netleştirmiştir değişim isteyenlerin değişimden yana olmadığı Aşikardır bu gelişmeler ışığında dikiliyi seven bir Vatansever olarak elimi taşın altına koymuş Parti rozetini çıkartmış Beni seven ve destekleyen Dikili halkı ile bağımsız olarak yola çıkmış Kemal'im en büyük güç halkın gücüdür bu hiçbir zaman unutulmamalıdır   Dikili Belede Başkanlığına Demokrat Parti adayı olan Aydan Parlaklar sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı 
Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığının bağımsız aday Kemal Doyuran ve Aydan Parlaklar hakkındaki Adaylık itirazına Dikili İlçe Yüksek Seçim Kurulu'ndan red geldi.

23.02.2024 tarihinde Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığı  Dikili İlçe Yüksek Seçim Kuruluna iki adayın adaylıklarının düşürülmesi talebine red cevabı geldi.

Cumhuriyet halk partisi Dikili ilçe başkanlığının aldı red kararı sonrasında her iki aday sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Dikili Belede Başkanlığına Bağımsız aday olan Kemal Doyuran sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı.

"Cumhuriyet Halk Partisi başka bir adayı tercih ederek bu durumu netleştirmiştir değişim isteyenlerin değişimden yana olmadığı Aşikardır bu gelişmeler ışığında dikiliyi seven bir Vatansever olarak elimi taşın altına koymuş Parti rozetini çıkartmış Beni seven ve destekleyen Dikili halkı ile bağımsız olarak yola çıkmış Kemal'im en büyük güç halkın gücüdür bu hiçbir zaman unutulmamalıdır

 

Dikili Belede Başkanlığına Demokrat Parti adayı olan Aydan Parlaklar sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.