Menderes Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, izleyenleri büyüledi

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 07.05.2025 - 11:00, Güncelleme: 07.05.2025 - 11:00 663 kez okundu.
 

Menderes Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, izleyenleri büyüledi

Menderes Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ‘Bir Zamanlar “Ünlü”ydüm’ adlı Yeşilçam müzikal tiyatrosunun prömiyeri ile izleyicilerin karşısına çıktı.
Menderes Belediyesi’nin bünyesinde yer alan çocuk tiyatrosu akademisinin yeni oyunu ‘Bir Zamanlar “Ünlü”ydüm’ adlı Yeşilçam müzikal tiyatrosunun prömiyeri Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Büyük bir ilgi toplayan tiyatro oyunu için Menderesliler salonu tıka basa doldurdu. Elif Nur Sakal yönetmenliğinde sahneye çıkan Çocuk Tiyatro Akademisi oyuncuları gösterdikleri performans ile izleyicilerden yoğun alkış aldı. Menderes’te bir ilk olan çocuk tiyatrosunun oyunlarıyla izleyici karşısına çıkmaya devam edeceği öğrenildi. ÇOCUKLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLEYECEĞİZ Çocukların sergilediği performanstan övgüyle söz eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Çocuk Tiyatro Akademisi’nde yer alan çocuklarımızın performansını ayakta alkışladık. Çocuklarımızın aylarca süren emeğinin karşılığını sahnede görmek mutluluk ve gurur veriyor. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi çocuklarımızı daha da motive edecektir. Biz çocuklarımıza ve onların potansiyeline inanıyoruz. O yüzden çocuklarımızı her alanda desteklemeye ve sanatla büyüyen bir nesil için çabalamaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza ve eğitmenimize teşekkür ederiz” dedi.
Menderes Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ‘Bir Zamanlar “Ünlü”ydüm’ adlı Yeşilçam müzikal tiyatrosunun prömiyeri ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Menderes Belediyesi’nin bünyesinde yer alan çocuk tiyatrosu akademisinin yeni oyunu ‘Bir Zamanlar “Ünlü”ydüm’ adlı Yeşilçam müzikal tiyatrosunun prömiyeri Menderes Belediyesi Nikah ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Büyük bir ilgi toplayan tiyatro oyunu için Menderesliler salonu tıka basa doldurdu. Elif Nur Sakal yönetmenliğinde sahneye çıkan Çocuk Tiyatro Akademisi oyuncuları gösterdikleri performans ile izleyicilerden yoğun alkış aldı. Menderes’te bir ilk olan çocuk tiyatrosunun oyunlarıyla izleyici karşısına çıkmaya devam edeceği öğrenildi.

img-3094.jpg

ÇOCUKLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLEYECEĞİZ

Çocukların sergilediği performanstan övgüyle söz eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Çocuk Tiyatro Akademisi’nde yer alan çocuklarımızın performansını ayakta alkışladık. Çocuklarımızın aylarca süren emeğinin karşılığını sahnede görmek mutluluk ve gurur veriyor. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi çocuklarımızı daha da motive edecektir. Biz çocuklarımıza ve onların potansiyeline inanıyoruz. O yüzden çocuklarımızı her alanda desteklemeye ve sanatla büyüyen bir nesil için çabalamaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza ve eğitmenimize teşekkür ederiz” dedi.

baskan-fotograf-scaled.jpg

img-3230.jpg

022a3262.jpg

022a3028.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.