Konak'ta eski sevgili ve erkek arkadaşına kanlı infaz!

ASAYİŞ/OLAY (Medya ege) - Medya ege | 03.10.2023 - 09:15, Güncelleme: 03.10.2023 - 11:26 1810+ kez okundu.
 

Konak'ta eski sevgili ve erkek arkadaşına kanlı infaz!

Konak' ta polis memuru A.E.Ö., eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na, tabancayla kurşun yağdırdı
Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö., eski sevgilisi Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. İddiaya göre A.E.Ö., bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başladı. Gerginliğin artması sonucu A.E.Ö. beylik tabancasını çıkartarak Özütaştan ile Berberoğlu''na ateş etti. Polis memuru A.E.Ö. olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Elvin Özütaştan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Berberoğlu'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaçan zanlı A.E.Ö. yakalanamadı.  
Konak' ta polis memuru A.E.Ö., eski sevgilisi Elvin Özütaştan ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na, tabancayla kurşun yağdırdı

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö., eski sevgilisi Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. İddiaya göre A.E.Ö., bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başladı.

11395811-1200x824.webp

Gerginliğin artması sonucu A.E.Ö. beylik tabancasını çıkartarak Özütaştan ile Berberoğlu''na ateş etti.

Polis memuru A.E.Ö. olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Elvin Özütaştan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Berberoğlu'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaçan zanlı A.E.Ö. yakalanamadı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.