İZHED kuruldu ve ilk YK toplantısını yaptı

EGE HABERLERİ 07.12.2023 - 12:06, Güncelleme: 07.12.2023 - 12:06 3153+ kez okundu.
 

İZHED kuruldu ve ilk YK toplantısını yaptı

İzmir Hepimizin Derneği (İZHED) kuruldu ve ilk Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı.
İzmir de faaliyet gösterecek olan İzmir Hepimizin Derneği kuruluş manifestosunu dört ana bileşenden oluşturdu. "Birlik, Beraberlik, Yardımlaşma ve Dayanışma" temalı kurulan İzmir Hepimizin Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyeleri; İzmir'in önde gelen ailelerinin Sivil Toplum Kuruluşlarında tecrübeli ve aktif olan Toplum Liderleri, İzmir de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli İl Başkanları ve İzmir de geçmişten bugüne büyük Sivil Toplum Kuruluşlarında görev almış olan ve sevilen Başkanlar bulunmakta. İzmir Hepimizin Derneği Yönetim Kurulu'nun yaş ortalamasının genç olması ve ayrım olmaksızın bütün İzmir'i kapsaması dikkat çekici oldu.  Kurucu Genel Başkan Cenk Yılmaz: "Ayrım yapmaksızın bütün İzmir'in Derneği olacağız ve bu yüzden ismimizi İzmir Hepimizin Derneği olarak koyduk. Çok güçlü bir Yönetim Kurulu kurduk ve çok geniş bir kitleye hitap etmekteyiz diyerek, İzmir'imizin önümüzde ki 20-30 senesini Derneğimiz de bulunan Başkanlarımız ile güzelleştireceğiz" dedi. Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak noktasının bugüne kadar "Hangi Başkanımız nerede ne görev aldıysa çok başarılı oldu" diyerek anlatan Cenk Yılmaz ortak paydalarının "Samimiyet ve Başarı" olduğundan bahsetti. Kendisinin de 11 yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarında yetiştiğinden bahseden Yılmaz: "Arkadaşlarımız ile birlikte görev aldığımız her Sivil Toplum Kuruluşunun en güzel yönünü İZHED' de buluşturduk" dedi. "Dernek Genel Merkezi'mizi Konak'ta tuttuk ve hiçbir yerden tek kuruş para almadan Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Genel Merkezi'mizi hazırladık" diyen Yılmaz, "İzmir'de hiçbir ayrım yapmadan çok güçlü bir Mütevelli Heyeti kuracağız ve yakın zamanda büyük projeler ve programlar ile Derneği'mizin adını ve varlığını her yerde duyuracağız" dedi.  Son olarak Dernek hakkında bilgi veren Yılmaz, "Çok geniş ve profesyonel bir tüzük hazırladık, Kentimizde üniversite okuyan başarılı öğrencilerimize burs vermekten maddi durumu kötü ailelerimize yardıma kadar, doğal afetlerde milletimizin yardımına koşmaktan dezavantajlı gruplarımıza yardıma kadar birçok alanda olacağız, İyilik Hareketimizi başlattık" dedi ve sözlerini Dernek Kuruluş Manifestosu ile bitirdi: Birbirimize çok bağlı olacağız: BİRLİĞİMİZ daim olacak.  Beraberlikten hiç vazgeçmeyeceğiz: BERABERLİĞİMİZ sonsuza dek sürecek. Yardımlaşma denilince akla ilk biz geleceğiz: YARDIMLAŞMA da öncü olacağız. Dayanışmanın önemini anlatacağız: DAYANIŞTIĞIMIZ da kimse yalnız hissetmeyecek.
İzmir Hepimizin Derneği (İZHED) kuruldu ve ilk Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı.

İzmir de faaliyet gösterecek olan İzmir Hepimizin Derneği kuruluş manifestosunu dört ana bileşenden oluşturdu. "Birlik, Beraberlik, Yardımlaşma ve Dayanışma" temalı kurulan İzmir Hepimizin Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyeleri; İzmir'in önde gelen ailelerinin Sivil Toplum Kuruluşlarında tecrübeli ve aktif olan Toplum Liderleri, İzmir de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli İl Başkanları ve İzmir de geçmişten bugüne büyük Sivil Toplum Kuruluşlarında görev almış olan ve sevilen Başkanlar bulunmakta. İzmir Hepimizin Derneği Yönetim Kurulu'nun yaş ortalamasının genç olması ve ayrım olmaksızın bütün İzmir'i kapsaması dikkat çekici oldu. 

Kurucu Genel Başkan Cenk Yılmaz: "Ayrım yapmaksızın bütün İzmir'in Derneği olacağız ve bu yüzden ismimizi İzmir Hepimizin Derneği olarak koyduk. Çok güçlü bir Yönetim Kurulu kurduk ve çok geniş bir kitleye hitap etmekteyiz diyerek, İzmir'imizin önümüzde ki 20-30 senesini Derneğimiz de bulunan Başkanlarımız ile güzelleştireceğiz" dedi. Yönetim Kurulu Üyelerinin ortak noktasının bugüne kadar "Hangi Başkanımız nerede ne görev aldıysa çok başarılı oldu" diyerek anlatan Cenk Yılmaz ortak paydalarının "Samimiyet ve Başarı" olduğundan bahsetti.

Kendisinin de 11 yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarında yetiştiğinden bahseden Yılmaz: "Arkadaşlarımız ile birlikte görev aldığımız her Sivil Toplum Kuruluşunun en güzel yönünü İZHED' de buluşturduk" dedi.

"Dernek Genel Merkezi'mizi Konak'ta tuttuk ve hiçbir yerden tek kuruş para almadan Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Genel Merkezi'mizi hazırladık" diyen Yılmaz, "İzmir'de hiçbir ayrım yapmadan çok güçlü bir Mütevelli Heyeti kuracağız ve yakın zamanda büyük projeler ve programlar ile Derneği'mizin adını ve varlığını her yerde duyuracağız" dedi. 

Son olarak Dernek hakkında bilgi veren Yılmaz, "Çok geniş ve profesyonel bir tüzük hazırladık, Kentimizde üniversite okuyan başarılı öğrencilerimize burs vermekten maddi durumu kötü ailelerimize yardıma kadar, doğal afetlerde milletimizin yardımına koşmaktan dezavantajlı gruplarımıza yardıma kadar birçok alanda olacağız, İyilik Hareketimizi başlattık" dedi ve sözlerini Dernek Kuruluş Manifestosu ile bitirdi:

Birbirimize çok bağlı olacağız: BİRLİĞİMİZ daim olacak. 

Beraberlikten hiç vazgeçmeyeceğiz: BERABERLİĞİMİZ sonsuza dek sürecek.

Yardımlaşma denilince akla ilk biz geleceğiz: YARDIMLAŞMA da öncü olacağız.

Dayanışmanın önemini anlatacağız: DAYANIŞTIĞIMIZ da kimse yalnız hissetmeyecek.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (2 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tarkan Taş
(07.12.2023 12:40 - #311)
Tüm Türkiye için hayırlı olsun inşallah İzhed'de görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. İyki kuruldun İZHED
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Murat
(07.12.2023 18:32 - #312)
İyiki kuruldun İzhed. Kurucu Başkan gerçekten detaylarıyla çok iyi bir çalışma yürütmüş
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.