Haber gündemim süresiz nafakayı kamu spotu yaptı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2019 - 16:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2235+ kez okundu.
 

Haber gündemim süresiz nafakayı kamu spotu yaptı

Yargı Reformu Strateji Belgesinde süresiz nafakayla ilgili bir çözüme yer verilmemesi bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Haber gündemim bu konunun kamu da beklentinin en yüksek olduğu bir durum olduğunu hatırlatmak ve bu konuya yer verilmemesine tepki göstermek için süresiz nafakayı sitesinde kamu spotu yaptı .
Yargı Reformu Strateji Belgesinde süresiz nafakayla ilgili bir çözüme yer verilmemesi bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Haber gündemim bu konunun kamu da beklentinin en yüksek olduğu bir durum olduğunu hatırlatmak ve bu konuya yer verilmemesine tepki göstermek  için  süresiz nafakayı sitesinde  kamu spotu yaptı . Süresiz nafaka konusunu artık bilmeyen kalmadı . Özellikle son bir yıllarda mağdurların canına tak etmesi sonucu yoğun bir şekilde gündemi de  meşgul etti. Bu konu hakkında Bilimsel sempozyumlar, çalıştaylar bile yapıldı.Yapılan “Süresiz Nafakaya Adil Çözüm Sempozyumu”ndaki görüşler bir rapor halinde hem Adalet Bakanlığı’na hem de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na sunuldu. Hemen ardında her iki bakanlık “Nafaka Sistemi” başlıklı bir çalıştay düzenledi. Başlığı, “Nafaka Sistemi” olsa da, aslında sadece süresiz nafaka tartışıldı. Çalıştay’a her iki bakanlık bakan düzeyinde katılım sağladı  Abdülhamit Gül, hem de Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bizzat katılarak, ortada çözülmesi gereken hukuki ve sosyal bir sorun olduğuna işaret etmiş oldular. SONUÇ  Sonuç  Yargı Reformu Stratejinde süresiz nafakaya yer dahi verilmedi  Her zaman mazlum ve mağdurların yanında olan haksızlıklara karşı gücü nispetinde karşı duran Haber gündemim ,İnsan haklarına dahi aykırı olan bu zulmün karşısında da durmaya devam edeceğini ,zulmün biteceği güne kadar yeni nesil habercilik sitelerinde kamu spotu olarak kullanacaklarını bildirdi 
Yargı Reformu Strateji Belgesinde süresiz nafakayla ilgili bir çözüme yer verilmemesi bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Haber gündemim bu konunun kamu da beklentinin en yüksek olduğu bir durum olduğunu hatırlatmak ve bu konuya yer verilmemesine tepki göstermek için süresiz nafakayı sitesinde kamu spotu yaptı .

Yargı Reformu Strateji Belgesinde süresiz nafakayla ilgili bir çözüme yer verilmemesi bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Haber gündemim bu konunun kamu da beklentinin en yüksek olduğu bir durum olduğunu hatırlatmak ve bu konuya yer verilmemesine tepki göstermek  için  süresiz nafakayı sitesinde  kamu spotu yaptı .

Süresiz nafaka konusunu artık bilmeyen kalmadı .

Özellikle son bir yıllarda mağdurların canına tak etmesi sonucu yoğun bir şekilde gündemi de  meşgul etti.

Bu konu hakkında Bilimsel sempozyumlar, çalıştaylar bile yapıldı.Yapılan “Süresiz Nafakaya Adil Çözüm Sempozyumu”ndaki görüşler bir rapor halinde hem Adalet Bakanlığı’na hem de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na sunuldu.

Hemen ardında her iki bakanlık “Nafaka Sistemi” başlıklı bir çalıştay düzenledi. Başlığı, “Nafaka Sistemi” olsa da, aslında sadece süresiz nafaka tartışıldı.

Çalıştay’a her iki bakanlık bakan düzeyinde katılım sağladı  Abdülhamit Gül, hem de Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bizzat katılarak, ortada çözülmesi gereken hukuki ve sosyal bir sorun olduğuna işaret etmiş oldular.

SONUÇ 

Sonuç  Yargı Reformu Stratejinde süresiz nafakaya yer dahi verilmedi 

Her zaman mazlum ve mağdurların yanında olan haksızlıklara karşı gücü nispetinde karşı duran Haber gündemim ,İnsan haklarına dahi aykırı olan bu zulmün karşısında da durmaya devam edeceğini ,zulmün biteceği güne kadar yeni nesil habercilik sitelerinde kamu spotu olarak kullanacaklarını bildirdi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.