Karı kocanın korkunç sonu!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 11:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1003+ kez okundu.
 

Karı kocanın korkunç sonu!

İzmir'in Selçuk ilçesinde bakkal işleten çift, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce iş yerlerine düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü
Olay, dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çamlık Mahallesi'nde bakkal dükkanı işleten Hasan Hüseyin Özkan ve Şenay Özkan çifti, gece geç saatlerde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Özkan çifti, olay yerinde hayatlarını kaybetti. SORUŞTURMA BAŞLADI İki kız çocuk sahibi oldukları öğrenilen yaşlı çiftin cansız bedenleri, Selçuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Herhangi bir soygunun olmadığı iş yerinde, saldırının kimler tarafından yapıldığının belirlenmesi amacıyla jandarma tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. 
İzmir'in Selçuk ilçesinde bakkal işleten çift, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce iş yerlerine düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü

Olay, dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çamlık Mahallesi'nde bakkal dükkanı işleten Hasan Hüseyin Özkan ve Şenay Özkan çifti, gece geç saatlerde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Özkan çifti, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLADI

İki kız çocuk sahibi oldukları öğrenilen yaşlı çiftin cansız bedenleri, Selçuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Herhangi bir soygunun olmadığı iş yerinde, saldırının kimler tarafından yapıldığının belirlenmesi amacıyla jandarma tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.