TOKAT'IN GURURU... NESİBE TÜKEL

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2018 - 09:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 846+ kez okundu.
 

TOKAT'IN GURURU... NESİBE TÜKEL

TOKAT, bozulmamış doğası, bin bir çeşit ürün veren bereketli topraklarıyla, birbiriyle birlikte güçlü halkıyla Türkiye’nin göz bebeği. Her geçen yıl büyüyerek, çoğalarak daha da güçlenerek profesyonel bir ekiple 18 yıldır aralıksız olarak düzenlenen etkinlikte 'TOKAT ENLERİ ÖDÜLLERİ' 18. kez sahiplerini buldu.
Tokat Enleri Ödül Töreni’nde spor, sanat, bireysel, iş dünyası dalında, Tokat’a yatırım yapan, istihdam sağlayan veya tanıtan isimlere ödül verildi. Ödül töreni Tokat’ın üst düzey siyasetçi, bürokrat, akademisyen, iş dünyası, sanatçı, sporcu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Büyük bir emek ve uzun süreli çalışmalar, toplantılar sonucu ortaya çıkan organizasyona yoğun katılım vardı. Ödül alanlar kadar ödül verenler de gecenin heyecanını yaşadı. Birlik ve beraberliğin güzel bir örneğinin sergilendiği 18.Tokat Enleri Ödül Töreni birbirinden kıymetli misafire ev sahipliği yaptı. Geceyi  Seyhan GÜLER ve Mahmut HASGÜL birlikte sundular. Basının da ilgisinin yoğun olduğu geceyi Ekin Tv ve Kanal 60 canlı olarak yayınladı. Yöresel lezzetlerin ikram edildiği kokteyl ile başlayan gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Tokat Dergisi ve Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram Güvercin yaptığı konuşmasında “Tokat yayın grubu olarak, 18 yıl önce, Tokat Enler Ödülleri’ni oluştururken, Yapacaksan en iyisini yap, çıkacaksan en yükseğe çık sözümüzle, Başarı hikâyelerini kamuoyunda daha fazla görünür kılmayı ve özendirici olmayı amaçlamıştık,  Bir şeyi başlatmak kadar. Sürdürebilmek de önemli. İstikrarla sürdürülen her yıl gelişerek devam eden, Tokat Enleri Ödül töreni, Umutla ve inançla ekilen bir fikrin tohumu, Bugün gölgesi bütün bölgeye yayılan büyük bir ağaç olmuştur dedi. Ödüle layık bulunan değerlerimizi tebrik eder. Organizasyona emeği gecen Mutfak ve Komisyon Üyelerimize, Sponsorlarımıza, Bu gece bizimle heyecanımızı paylaşan siz değerli misafirlerimize şahsım ve Yayın kurulumuz adına teşekkür ederek konuşmasına son verdi. 18.TOKAT ENLERİ ÖDÜLLERİ, Mustafa Vasfi DİREN ödüllerine Tokat'ın yetiştirdiği ANKARA AK PARTI 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI, UYAFA PROJESİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDA SOSYAL KÜLTUR  VE TURİZM BAŞKANLIĞI , TÜRK/ARAP   DOSTLUK DERNEĞİNDE İŞ DÜNYASI KOMİSYON BAŞKANI, 2017 de İLLER FEDERASYONU  KURUCUSU VE BAŞKANI NESİBE TÜKEL, Sosyal sorumluluk projelerinizden dolayı 18. İNCİ TOKAT'IN ENLERİ ÖDÜL töreninde  "BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞU" ödülüne layık görülmüştür.. Başarılı çalışmaları, sivil toplum kuruluşlarında göstermiş olduğu gayretli çalışmaları, takım birlikteliği  ve projeleri, sonuca odaklı çalışmaları ile çalışan ve girişimci tüm kadınlara emsal olan Nesibe TÜKEL ödülünü Tokat Gündem Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ZEKARİYA YILMAZ 'ın elinden aldı. Geceye katılamayıp telgrafla kutlama gönderenler güzel temennilerini ilettikleri telgraflarda katılamadıkları için üzüntülerini de belirttiler.
TOKAT, bozulmamış doğası, bin bir çeşit ürün veren bereketli topraklarıyla, birbiriyle birlikte güçlü halkıyla Türkiye’nin göz bebeği. Her geçen yıl büyüyerek, çoğalarak daha da güçlenerek profesyonel bir ekiple 18 yıldır aralıksız olarak düzenlenen etkinlikte 'TOKAT ENLERİ ÖDÜLLERİ' 18. kez sahiplerini buldu.



Tokat Enleri Ödül Töreni’nde spor, sanat, bireysel, iş dünyası dalında, Tokat’a yatırım yapan, istihdam sağlayan veya tanıtan isimlere ödül verildi. Ödül töreni Tokat’ın üst düzey siyasetçi, bürokrat, akademisyen, iş dünyası, sanatçı, sporcu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Büyük bir emek ve uzun süreli çalışmalar, toplantılar sonucu ortaya çıkan organizasyona yoğun katılım vardı. Ödül alanlar kadar ödül verenler de gecenin heyecanını yaşadı. Birlik ve beraberliğin güzel bir örneğinin sergilendiği 18.Tokat Enleri Ödül Töreni birbirinden kıymetli misafire ev sahipliği yaptı.


Geceyi  Seyhan GÜLER ve Mahmut HASGÜL birlikte sundular. Basının da ilgisinin yoğun olduğu geceyi Ekin Tv ve Kanal 60 canlı olarak yayınladı. Yöresel lezzetlerin ikram edildiği kokteyl ile başlayan gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.



Tokat Dergisi ve Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram Güvercin yaptığı konuşmasında
“Tokat yayın grubu olarak, 18 yıl önce, Tokat Enler Ödülleri’ni oluştururken, Yapacaksan en iyisini yap, çıkacaksan en yükseğe çık sözümüzle, Başarı hikâyelerini kamuoyunda daha fazla görünür kılmayı ve özendirici olmayı amaçlamıştık,  Bir şeyi başlatmak kadar. Sürdürebilmek de önemli. İstikrarla sürdürülen her yıl gelişerek devam eden, Tokat Enleri Ödül töreni, Umutla ve inançla ekilen bir fikrin tohumu, Bugün gölgesi bütün bölgeye yayılan büyük bir ağaç olmuştur dedi. Ödüle layık bulunan değerlerimizi tebrik eder. Organizasyona emeği gecen Mutfak ve Komisyon Üyelerimize, Sponsorlarımıza, Bu gece bizimle heyecanımızı paylaşan siz değerli misafirlerimize şahsım ve Yayın kurulumuz adına teşekkür ederek konuşmasına son verdi.



18.TOKAT ENLERİ ÖDÜLLERİ,
Mustafa Vasfi DİREN ödüllerine Tokat'ın yetiştirdiği

ANKARA AK PARTI 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI,

UYAFA PROJESİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI,

SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDA SOSYAL KÜLTUR  VE TURİZM BAŞKANLIĞI ,

TÜRK/ARAP   DOSTLUK DERNEĞİNDE İŞ DÜNYASI KOMİSYON BAŞKANI,

2017 de İLLER FEDERASYONU  KURUCUSU VE BAŞKANI

NESİBE TÜKEL, Sosyal sorumluluk projelerinizden dolayı
18. İNCİ
TOKAT'IN ENLERİ ÖDÜL töreninde 

"BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞU"

ödülüne layık görülmüştür..

Başarılı çalışmaları, sivil toplum kuruluşlarında göstermiş olduğu gayretli çalışmaları, takım birlikteliği  ve projeleri, sonuca odaklı çalışmaları ile çalışan ve girişimci tüm kadınlara emsal olan Nesibe TÜKEL ödülünü Tokat Gündem Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ZEKARİYA YILMAZ 'ın elinden aldı.

Geceye katılamayıp telgrafla kutlama gönderenler güzel temennilerini ilettikleri telgraflarda katılamadıkları için üzüntülerini de belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.