Çayır: Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz

GÜNDEM/GÜNCEL 26.03.2024 - 01:46, Güncelleme: 26.03.2024 - 01:46 916+ kez okundu.
 

Çayır: Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz” dedi.
31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçi çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi’ni ziyaret eden Çayır, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Atatürk Mahallemizin değerli sakinleriyle kahvehanede keyifli bir buluşma gerçekleştirdik, güzel sohbetleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Çayır, Mahalle ziyaretlerine ilişkin paylaşımda da bulunarak, “Gece gündüz demeden Bornovamızın her köşesinden aldığımız destekle ilerliyoruz. Dün akşamki güzel muhabbetleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum” notunu düştü. Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda 27 Mart Çarşamba günü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da katılacağı iftar yemeğine tüm Bornovalıları davet ederek, şu notu düştü: “İftar sofrasının bereketini paylaşıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'ın katılımlarıyla düzenleyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova’mızdan aldığımız destekle ilerliyoruz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçi çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi’ni ziyaret eden Çayır, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Atatürk Mahallemizin değerli sakinleriyle kahvehanede keyifli bir buluşma gerçekleştirdik, güzel sohbetleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çayır, Mahalle ziyaretlerine ilişkin paylaşımda da bulunarak, “Gece gündüz demeden Bornovamızın her köşesinden aldığımız destekle ilerliyoruz. Dün akşamki güzel muhabbetleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum” notunu düştü.

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda 27 Mart Çarşamba günü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da katılacağı iftar yemeğine tüm Bornovalıları davet ederek, şu notu düştü:

“İftar sofrasının bereketini paylaşıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'ın katılımlarıyla düzenleyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.