DEVA Partisi Karabağlar Adayı Kaya, Engelli STK’larıyla Buluştu

SİYASET/POLİTİKA 07.03.2024 - 11:10, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:10 978+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Karabağlar Adayı Kaya, Engelli STK’larıyla Buluştu

DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya, Engelli STK’larıyla Buluştu...
  İzmir’de engellilik alanında faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin katılımıyla bir buluşma etkinliği düzenlendi. Balçova Engelli Hakları Derneği, Buca Engelliler Derneği, Als Derneği, Kas hastalıkları Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği, KEDI Otizm Derneği, Böbrek Hasta Hakları Koruma Derneği, Herkes İçin Turizm Derneği, Konak Kent Konseyi, Buca Belediye Meclis Üyesi Gündüz Koçak gibi dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, İzmir’de engelli bireylerin karşılaştığı sorunlar ve beklentiler masaya yatırıldı. Etkinlikte, DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ve DEVA Partisi Belediye Meclis Üyesi Psikolog İlknur Peder, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar, yerel yönetimlerden beklentileri ve içinde bulundukları durum hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Psikolog İlknur Peder, bir engelli aktivisti olarak yaşadıkları zorlukların siyasette dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak meclis üyesi adayı olduğunu belirtti. DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ise katılımcıların sorunları tek tek not aldığını ve bu konuların takipçisi olacağının sözünü verdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.
DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya, Engelli STK’larıyla Buluştu...

 

İzmir’de engellilik alanında faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin katılımıyla bir buluşma etkinliği düzenlendi. Balçova Engelli Hakları Derneği, Buca Engelliler Derneği, Als Derneği, Kas hastalıkları Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği, KEDI Otizm Derneği, Böbrek Hasta Hakları Koruma Derneği, Herkes İçin Turizm Derneği, Konak Kent Konseyi, Buca Belediye Meclis Üyesi Gündüz Koçak gibi dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, İzmir’de engelli bireylerin karşılaştığı sorunlar ve beklentiler masaya yatırıldı.

Etkinlikte, DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ve DEVA Partisi Belediye Meclis Üyesi Psikolog İlknur Peder, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar, yerel yönetimlerden beklentileri ve içinde bulundukları durum hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Psikolog İlknur Peder, bir engelli aktivisti olarak yaşadıkları zorlukların siyasette dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak meclis üyesi adayı olduğunu belirtti. DEVA Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ise katılımcıların sorunları tek tek not aldığını ve bu konuların takipçisi olacağının sözünü verdi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.