Kınık’a Batı Trakyalı Belediye Başkan adayı

SİYASET/POLİTİKA 01.02.2024 - 13:52, Güncelleme: 01.02.2024 - 13:52 1119+ kez okundu.
 

Kınık’a Batı Trakyalı Belediye Başkan adayı

Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak belediye seçmlerinde Batı Trakyalı bir belediye başkan adayı da yarışacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi, İzmir’in Kınık ilçesinde aslen Batı Trakyalı olan Sami Molla Ahmet’i Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi.  Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in Bergama Belediye Başkan aday olarak ilan edilmesinden ardından Kınık’ta ise AK Parti ilçe başkanı Sami Molla Ahmet aday gösterildi. Sami Molla Ahmet aslen İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Ketenlik köyünden olup Türkiye’de Kınık’ta ikamet etmektedir.  Uzun yıllar yerel siyasetle uğraşan Kınık sevdalısı Ketenlikli Sami Molla Ahmet’in AK Parti tarafından başkan adayı gösterilmesi Batı Trakya’da ve özellikle memleketi olan Ketenlik köyünde büyük bir seviçle karşılandı.  Ketenlikli bazı soydaşlar, Sami Molla Ahmet’in adaylık duyurusunu sosyal medya hespalarından duyurarak, kendisine başarılar dilediler.
Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak belediye seçmlerinde Batı Trakyalı bir belediye başkan adayı da yarışacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi, İzmir’in Kınık ilçesinde aslen Batı Trakyalı olan Sami Molla Ahmet’i Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi. 
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in Bergama Belediye Başkan aday olarak ilan edilmesinden ardından Kınık’ta ise AK Parti ilçe başkanı Sami Molla Ahmet aday gösterildi.
Sami Molla Ahmet aslen İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Ketenlik köyünden olup Türkiye’de Kınık’ta ikamet etmektedir. 
Uzun yıllar yerel siyasetle uğraşan Kınık sevdalısı Ketenlikli Sami Molla Ahmet’in AK Parti tarafından başkan adayı gösterilmesi Batı Trakya’da ve özellikle memleketi olan Ketenlik köyünde büyük bir seviçle karşılandı. 
Ketenlikli bazı soydaşlar, Sami Molla Ahmet’in adaylık duyurusunu sosyal medya hespalarından duyurarak, kendisine başarılar dilediler.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.