Başkan Sengel'den üniversitelilere Efes Kantin müjdesi

EGE HABERLERİ 29.12.2023 - 00:27, Güncelleme: 29.12.2023 - 00:27 3566+ kez okundu.
 

Başkan Sengel'den üniversitelilere Efes Kantin müjdesi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Kantin ile ilçede yaşayan öğrencilere destek olacaklarını duyurdu.
Hayata geçirdiği Efeslim Kart, Efes Yaşam Köyü gibi çalışmalarla sosyal belediyecilik örneği veren Efes Selçuk Belediyesi, şimdi de üniversite öğrencilerin yararına bir çalışmaya imza atıyor. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunun yanındaki belediye arazisine Şubat ayında Efes Kantin yapacaklarını duyurdu. Başkan Sengel, öğrencilerin rahat edip sosyalleşebileceği bir alan yaratmak istediklerini açıkladı. Öğrenci dostu olarak nitelediği Efes Kantine ilişkin Başkan Sengel şu açıklamayı yaptı; "Öğrenci dostu bir alan yaratıyoruz... Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla “Efes Kantin’i” açıyoruz. Şubat’ın sonunda herkesi bekliyoruz."
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Kantin ile ilçede yaşayan öğrencilere destek olacaklarını duyurdu.

Hayata geçirdiği Efeslim Kart, Efes Yaşam Köyü gibi çalışmalarla sosyal belediyecilik örneği veren Efes Selçuk Belediyesi, şimdi de üniversite öğrencilerin yararına bir çalışmaya imza atıyor.

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunun yanındaki belediye arazisine Şubat ayında Efes Kantin yapacaklarını duyurdu.

Başkan Sengel, öğrencilerin rahat edip sosyalleşebileceği bir alan yaratmak istediklerini açıkladı.

Öğrenci dostu olarak nitelediği Efes Kantine ilişkin Başkan Sengel şu açıklamayı yaptı; "Öğrenci dostu bir alan yaratıyoruz... Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla “Efes Kantin’i” açıyoruz. Şubat’ın sonunda herkesi bekliyoruz."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.