Balçova Belediye Aday Adayı Erol Eroğlu Oldu

EGE HABERLERİ 27.12.2023 - 17:52, Güncelleme: 27.12.2023 - 17:52 1953+ kez okundu.
 

Balçova Belediye Aday Adayı Erol Eroğlu Oldu

Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı Erol Eroğlu oldu. Eroğlu, “Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkanı Adayıyım. ” Dedi.
İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi İş İnsanı Erol Eroğlu, Balçova’da Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandığını söyledi.   CUMHUR İTTİFAKI’NIN İLK AÇIKLANAN BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI EROL EROĞLU OLDU   Balçova’da sevilen sayılan daha öncede siyasi partilerden aday adayı olan İş İnsanı bu sefer Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olarak adın açıklandığını duyurdu.   Daha önceki haberleri doğrulamayan Erol Eroğlu, 27 Aralık 2023’teki İZTO Meclis toplantısında Balçova Belediye Başkanı Aday adaylığını açıklayarak tebrikleri de kabul etti.
Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı Erol Eroğlu oldu. Eroğlu, “Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkanı Adayıyım. ” Dedi.
İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi İş İnsanı Erol Eroğlu, Balçova’da Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandığını söyledi.
 
CUMHUR İTTİFAKI’NIN İLK AÇIKLANAN BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI EROL EROĞLU OLDU
 
Balçova’da sevilen sayılan daha öncede siyasi partilerden aday adayı olan İş İnsanı bu sefer Cumhur İttifakı’nın Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olarak adın açıklandığını duyurdu.
 
Daha önceki haberleri doğrulamayan Erol Eroğlu, 27 Aralık 2023’teki İZTO Meclis toplantısında Balçova Belediye Başkanı Aday adaylığını açıklayarak tebrikleri de kabul etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.