Çandarlı'da bazı iş yerlerini kanalizasyon suyu bastı!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA 21.12.2023 - 15:27, Güncelleme: 21.12.2023 - 15:48 1606+ kez okundu.
 

Çandarlı'da bazı iş yerlerini kanalizasyon suyu bastı!

İşletmelerin tuvaletlerinden dışarı fırlayan pis sular, maddi hasara yol açtı.
Dikili'ye bağlı Çandarlı Mahallesi'nde bazı iş yerlerini kanalizasyon suyu bastı! Dikili Çandarlı Mahallesi'nde yağmur suyu kanalizasyona bağlandı iddiası gerçeğe dönüştü. Çandarlı'da yağmurun yağması ile yağmur suyu bazı iş yerlerinde kanalizasyonun taşmasına sebep oldu. İşletmelerin tuvaletlerinden dışarı fırlayan pis sular, maddi hasara yol açtı. İZSU yetkililerine seslenen işletme sahipleri,şunları söyledi: "İş yerlerimizi kanalizasyon atıklarından temizledik fakat tekrar yağmur yağacak. Sorun temizlemek ile çözülemez yağmur suyunun kanalizasyondan ayrılması lazım yoksa en küçük bir yağmurda bizler bu sıkıntıları tekrar tekrar yaşayacağız. Bizlerin maddi zararını Büyükşehir karşılayacak mı onu da bilmiyoruz geçmiş olsun diye arayanımız dahi olmadı ne yapacağız biz de bilmiyoruz!"    
İşletmelerin tuvaletlerinden dışarı fırlayan pis sular, maddi hasara yol açtı.

Dikili'ye bağlı Çandarlı Mahallesi'nde bazı iş yerlerini kanalizasyon suyu bastı! Dikili Çandarlı Mahallesi'nde yağmur suyu kanalizasyona bağlandı iddiası gerçeğe dönüştü. Çandarlı'da yağmurun yağması ile yağmur suyu bazı iş yerlerinde kanalizasyonun taşmasına sebep oldu.

İşletmelerin tuvaletlerinden dışarı fırlayan pis sular, maddi hasara yol açtı.

İZSU yetkililerine seslenen işletme sahipleri,şunları söyledi:

"İş yerlerimizi kanalizasyon atıklarından temizledik fakat tekrar yağmur yağacak. Sorun temizlemek ile çözülemez yağmur suyunun kanalizasyondan ayrılması lazım yoksa en küçük bir yağmurda bizler bu sıkıntıları tekrar tekrar yaşayacağız. Bizlerin maddi zararını Büyükşehir karşılayacak mı onu da bilmiyoruz geçmiş olsun diye arayanımız dahi olmadı ne yapacağız biz de bilmiyoruz!"

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.