Çankırı'dan Soyer'in o sözlerine yanıt gecikmedi: Misafirliğiniz buraya kadar!

SİYASET/POLİTİKA (Medya ege) - Medya ege | 20.12.2023 - 08:32, Güncelleme: 20.12.2023 - 08:32 826+ kez okundu.
 

Çankırı'dan Soyer'in o sözlerine yanıt gecikmedi: Misafirliğiniz buraya kadar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum’ sözleri sosyal medyada eleştirilmesi üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı bir açıklama yaptı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde, "Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum" sözleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Soyer’in sözlerine AK Partili Çankırı da bir cevap vererek "İzmir’de artık yeni bir sayfa açılacaktır" dedi. Çankırı şöyle konuştu; “İzmir’de her şeyi kendi mantığına göre idare ettiğini zanneden, hizmette bir mesafe yol kat etme kapasitesine sahip olamayan bir profilin şenlikle meşgul olmaya çalıştığını görmekteyiz. Hizmetin mutfağı olur siyaseti olmaz. Sayın Soyer, Kılıçdaroğlu’nun mutfak siyasetine karşı ‘değişim manifestosu adı altında önce kendi karşı çıkmıştı. Baktı ki koltuk elden gidiyor şimdilerde kendisi de mutfaktan salona geçmeye çalışıyor. Sayın Soyer, yorumlarda da görüleceği üzere İzmirliler bırakın sizi salona almayı sizi kapı dışarı ediyor. Sizin misafirliğiniz buraya kadar! Artık bu kenti hak ettiği hak ettiği yere kavuşturma zamanı gelmiştir. CHP’de siyasi sistem zayıflamıştır. Sembolik sahanın içinde tutulan ama artık yutturulamayan tutumlarla yıllardır İzmir’i ideolojik algıyla kıskaç altına aldılar. Biz 81 vilayetin hiçbir yerinde Atatürk’ü ne karşımıza aldık ne de karşılaştırdık. Tabanı ve temeli sadece ‘hizmet’ olarak gören anlayışla İzmir’de artık yeni bir sayfa açılacaktır. ”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum’ sözleri sosyal medyada eleştirilmesi üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı bir açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretinde, "Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum" sözleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Soyer’in sözlerine AK Partili Çankırı da bir cevap vererek "İzmir’de artık yeni bir sayfa açılacaktır" dedi.

whatsapp-image-2023-12-19-at-17-26-59-3.jpeg

Çankırı şöyle konuştu; “İzmir’de her şeyi kendi mantığına göre idare ettiğini zanneden, hizmette bir mesafe yol kat etme kapasitesine sahip olamayan bir profilin şenlikle meşgul olmaya çalıştığını görmekteyiz. Hizmetin mutfağı olur siyaseti olmaz. Sayın Soyer, Kılıçdaroğlu’nun mutfak siyasetine karşı ‘değişim manifestosu adı altında önce kendi karşı çıkmıştı. Baktı ki koltuk elden gidiyor şimdilerde kendisi de mutfaktan salona geçmeye çalışıyor. Sayın Soyer, yorumlarda da görüleceği üzere İzmirliler bırakın sizi salona almayı sizi kapı dışarı ediyor. Sizin misafirliğiniz buraya kadar! Artık bu kenti hak ettiği hak ettiği yere kavuşturma zamanı gelmiştir. CHP’de siyasi sistem zayıflamıştır. Sembolik sahanın içinde tutulan ama artık yutturulamayan tutumlarla yıllardır İzmir’i ideolojik algıyla kıskaç altına aldılar. Biz 81 vilayetin hiçbir yerinde Atatürk’ü ne karşımıza aldık ne de karşılaştırdık. Tabanı ve temeli sadece ‘hizmet’ olarak gören anlayışla İzmir’de artık yeni bir sayfa açılacaktır. ”

whatsapp-image-2023-12-19-at-17-26-59-2.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.