Uç beylik kaftanını Aydın Pehlivan satın aldı

GÜNDEM/GÜNCEL 17.12.2023 - 12:46, Güncelleme: 17.12.2023 - 13:17 1528+ kez okundu.
 

Uç beylik kaftanını Aydın Pehlivan satın aldı

Menemen Kafkasya Türkleri derneği geleneksel kaz gecesi düzenledi.
Menemen KafkasyaTürkleri derneği düzenlediği geleneksel kaz gecesi ile geceye damga vurdu . Katılımın çok yüksek olduğu görkemli geceye, İlçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşları yanı sıra siyasi parti üyeleri ve başkanlarıda  katılım sagladı.  Kafkas Türkleri oyunları ile göz doldurdu  Organisazyonda her şeyin düşünülmüş ve her planlama geleneksel kültürümüze uygun olarak hazırlanmış olması gözlerden kaçmadı. Uç beylik kaftanı  Aydın Pehlivan satın aldı  Üç beylik kaftanı'nın açık artırma ile satışa çıkarılmasının ardından, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan en yüksek fiyatı derneğe bağışlayarak Uç beylik kaftanının sahibi oldu. Tüm katılımcılara KafkasyaTürkler'ne ait kaz yemekleri servis edildi.Yöre sanatçılarından  Maksut Feryadı,Sırrı Deniz ve Atacan Berk Tazegül'un sahne aldığı gecenin sunuculuğunu Eda Eren yaptı.  Dernek başkanı Garip Danyıldız tüm katılımcılara teşekkür etti  Danyıldız ; Menemenimizde gerçekleştirdiğimiz geleneksel kaz gecemize katılan tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederim.  Kafkasya Türkleri olarak kültürümüzü yaşatmanın ve tanıtımı yapmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.Bizlere desteğini esirgemeyen Menemen'imizinin  degerli stk Başkanlarımıza  ve  Belediye başkanımız Aydın Pehlivan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Menemen Kafkasya Türkleri derneği geleneksel kaz gecesi düzenledi.

Menemen KafkasyaTürkleri derneği düzenlediği geleneksel kaz gecesi ile geceye damga vurdu .

Katılımın çok yüksek olduğu görkemli geceye, İlçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşları yanı sıra siyasi parti üyeleri ve başkanlarıda  katılım sagladı.

 Kafkas Türkleri oyunları ile göz doldurdu 

Organisazyonda her şeyin düşünülmüş ve her planlama geleneksel kültürümüze uygun olarak hazırlanmış olması gözlerden kaçmadı.

Uç beylik kaftanı  Aydın Pehlivan satın aldı 

Üç beylik kaftanı'nın açık artırma ile satışa çıkarılmasının ardından, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan en yüksek fiyatı derneğe bağışlayarak Uç beylik kaftanının sahibi oldu.


Tüm katılımcılara KafkasyaTürkler'ne ait kaz yemekleri servis edildi.Yöre sanatçılarından  Maksut Feryadı,Sırrı Deniz ve Atacan Berk Tazegül'un sahne aldığı gecenin sunuculuğunu Eda Eren yaptı. 

Dernek başkanı Garip Danyıldız tüm katılımcılara teşekkür etti 


Danyıldız ; Menemenimizde gerçekleştirdiğimiz geleneksel kaz gecemize katılan tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederim.  Kafkasya Türkleri olarak kültürümüzü yaşatmanın ve tanıtımı yapmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.Bizlere desteğini esirgemeyen Menemen'imizinin  degerli stk Başkanlarımıza  ve  Belediye başkanımız Aydın Pehlivan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.