Seferihisar- Samos seferleri başlıyor

EGE HABERLERİ 07.12.2023 - 08:12, Güncelleme: 07.12.2023 - 08:12 2622+ kez okundu.
 

Seferihisar- Samos seferleri başlıyor

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar-Samos arasındaki seferlerin 6 Nisan 2024 tarihinden itibaren tekrar başlayacağını duyurdu.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Teos Marina Müdürü Faruk Günlü ile İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkililerini makamında ağırladı. İlçe turizmine ilişkin konuların konuşulduğu görüşmenin ardından Başkan Yetişkin, Seferihisar-Samos arasında gerçekleşen seferlerin, Teos Marina ve İDO işbirliği ile 6 Nisan 2024 tarihi itibariyle yeniden başlayacağı müjdesini verdi. Yetişkin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Teos Marina Müdürü Faruk Günlü ve İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) yetkililerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Marina ve İDO işbirliği ile Seferihisar’dan karşı komşumuz Samos'a gerçekleşecek seferler 6 Nisan tarihinden itibaren yeniden başlıyor. İlçemiz turizmine hayırlı olsun."
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar-Samos arasındaki seferlerin 6 Nisan 2024 tarihinden itibaren tekrar başlayacağını duyurdu.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Teos Marina Müdürü Faruk Günlü ile İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkililerini makamında ağırladı. İlçe turizmine ilişkin konuların konuşulduğu görüşmenin ardından Başkan Yetişkin, Seferihisar- Samos arasında gerçekleşen seferlerin, Teos Marina ve İDO işbirliği ile 6 Nisan 2024 tarihi itibariyle yeniden başlayacağı müjdesini verdi.

633x358-seferihisar-samos-adasi-feribot-seferleri-2-yil-sonra-yeniden-basladi-1650783014993.webp

Yetişkin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Teos Marina Müdürü Faruk Günlü ve İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) yetkililerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Marina ve İDO işbirliği ile Seferihisar’dan karşı komşumuz Samos'a gerçekleşecek seferler 6 Nisan tarihinden itibaren yeniden başlıyor. İlçemiz turizmine hayırlı olsun."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.