“Soyer burayı AVM yapacaktı, başaramadı, hırsından çöplük yapmaya kalktı!”

GÜNDEM/GÜNCEL 07.11.2023 - 12:40, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:46 1008+ kez okundu.
 

“Soyer burayı AVM yapacaktı, başaramadı, hırsından çöplük yapmaya kalktı!”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yıkılan Buca Cezaevi arazisi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e fena yüklendi.
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Nasıl ki 'kaldırılamaz' denilen Buca Cezaevi'ni kaldırdıysak, planladığımız gibi burada 44 bin 442 m2 yeşil ve sosyal donatı alanını hemşehrilerimizin kullanımına açacağız” diye yazdı.   Kaya, çeşitli fotoğraf kareleriyle birlikte yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Utanmadan, sıkılmadan, çevreden ve yeşilden bahsediyor! CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt kırıklarından türlü çöplere kadar, insan sağlığına zararlı ne kadar madde varsa cezaevi arazisine döküyor. Soyer burayı AVM yapacaktı, başaramadı, hırsından çöplük yapmaya kalktı! Bu çevre düşmanları şunu iyi bilsin; Nasıl ki 'kaldırılamaz' denilen Buca Cezaevi'ni kaldırdıysak, planladığımız gibi burada 44 bin 442 m2 yeşil ve sosyal donatı alanını hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Kazanan Buca'mız, kazanan İzmir'imiz olacak!”     
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yıkılan Buca Cezaevi arazisi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e fena yüklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Nasıl ki 'kaldırılamaz' denilen Buca Cezaevi'ni kaldırdıysak, planladığımız gibi burada 44 bin 442 m2 yeşil ve sosyal donatı alanını hemşehrilerimizin kullanımına açacağız” diye yazdı.

 

Kaya, çeşitli fotoğraf kareleriyle birlikte yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Utanmadan, sıkılmadan, çevreden ve yeşilden bahsediyor! CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt kırıklarından türlü çöplere kadar, insan sağlığına zararlı ne kadar madde varsa cezaevi arazisine döküyor. Soyer burayı AVM yapacaktı, başaramadı, hırsından çöplük yapmaya kalktı! Bu çevre düşmanları şunu iyi bilsin; Nasıl ki 'kaldırılamaz' denilen Buca Cezaevi'ni kaldırdıysak, planladığımız gibi burada 44 bin 442 m2 yeşil ve sosyal donatı alanını hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Kazanan Buca'mız, kazanan İzmir'imiz olacak!”

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.