Manisa'da 'Türk Tamgaları' eğitimi

EĞİTİM 16.10.2023 - 11:19, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:11 1675+ kez okundu.
 

Manisa'da 'Türk Tamgaları' eğitimi

.
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’nde 'Öz Dilini Bilmeyen Kalmasın'temalı Türk Tamgaları Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde öncelikle Türk Tamgalarının tarihinden bahsedildi. Türk Tamgalarının ne şekilde hangi ortamda türediği, kökeni, Türk tarihindeki ve kültüründeki yeri Bilge Tamgacı Oder Kutluer tarafından öğrencilere aktarıldı. Sırasıyla tamgalar öğretildi, keyifli anların yaşandığı eğitim sonunda öğrencilere yapılan sınav neticesinde katılım belgeleri Eğitimci Oder Kutluer ve Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül tarafından verildi. Eğitim sonunda Oder Kutluer  “Liseli öğrenciler  ile bizleri buluşturan, Şeyma Yalçın Avcı Öğretmenimize ve ev sahipliği yapan dernek başkanı Şentürk Hoşgül’e teşekkür ederim. Eğitim talep gelmesi durumunda eğitimimiz  devam edecektir” dedi.  
.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’nde 'Öz Dilini Bilmeyen Kalmasın'temalı Türk Tamgaları Eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimde öncelikle Türk Tamgalarının tarihinden bahsedildi. Türk Tamgalarının ne şekilde hangi ortamda türediği, kökeni, Türk tarihindeki ve kültüründeki yeri Bilge Tamgacı Oder Kutluer tarafından öğrencilere aktarıldı.

Sırasıyla tamgalar öğretildi, keyifli anların yaşandığı eğitim sonunda öğrencilere yapılan sınav neticesinde katılım belgeleri Eğitimci Oder Kutluer ve Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül tarafından verildi.

Eğitim sonunda Oder Kutluer  “Liseli öğrenciler  ile bizleri buluşturan, Şeyma Yalçın Avcı Öğretmenimize ve ev sahipliği yapan dernek başkanı Şentürk Hoşgül’e teşekkür ederim. Eğitim talep gelmesi durumunda eğitimimiz  devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.