Gaziemir Belediyesi iklim krizi mücadelesinde halkı bilinçlendiriyor

GÜNDEM/GÜNCEL 16.10.2023 - 07:05, Güncelleme: 16.10.2023 - 07:08 1016+ kez okundu.
 

Gaziemir Belediyesi iklim krizi mücadelesinde halkı bilinçlendiriyor

İklim Krizine karşı yerelde yürüttüğü çalışmalarla dikkat çeken Gaziemir Belediyesi, sosyal medyadan da halkı konuya ilişkin bilgilendirmeye devam ediyor.
İklim krizi etkilerine karşı evlerde uygulanabilecek tasarruflara dikkat çeken bir video yayımlayan Gaziemir Belediyesi, iklim krizi farkındalığı çalışmalarına ara vermiyor. "Evlerinizde alacağınız basit önlemlerle iklim krizinin yavaşlamasına katkıda bulunabileceğinizi biliyor musunuz?" notuyla yayınlanan bilgilendirici videoda, sifonlara konulabilecek yarım litre su dolu şişe ile yılda 6 bin litre su tasarrufu sağlayacağına dikkat çekildi. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalarla iklim krizi mücadelesinde emin adımlarla ilerleyen Gaziemir Belediyesi, elektronik atık kampanyası, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi gibi çalışmalarıyla öne çıkıyor.
İklim Krizine karşı yerelde yürüttüğü çalışmalarla dikkat çeken Gaziemir Belediyesi, sosyal medyadan da halkı konuya ilişkin bilgilendirmeye devam ediyor.

İklim krizi etkilerine karşı evlerde uygulanabilecek tasarruflara dikkat çeken bir video yayımlayan Gaziemir Belediyesi, iklim krizi farkındalığı çalışmalarına ara vermiyor.

"Evlerinizde alacağınız basit önlemlerle iklim krizinin yavaşlamasına katkıda bulunabileceğinizi biliyor musunuz?" notuyla yayınlanan bilgilendirici videoda, sifonlara konulabilecek yarım litre su dolu şişe ile yılda 6 bin litre su tasarrufu sağlayacağına dikkat çekildi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalarla iklim krizi mücadelesinde emin adımlarla ilerleyen Gaziemir Belediyesi, elektronik atık kampanyası, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi gibi çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.